• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2018

11:35

(VIDEO) "DELIJE" BRANE KOSOVO! Navijači Zvezde u Kovilovu napravili "vatren doček" za LAŽNU DRŽAVU!

Ostali sportovi

(VIDEO) "DELIJE" BRANE KOSOVO! Navijači Zvezde u Kovilovu napravili "vatren doček" za LAŽNU DRŽAVU!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde, popularne "delije", okupili su se četvrtak uveče u Kovilovu gde će u petak od 16.00 časova juniorke Srbije igrati protiv selekcije samoproklamovane države Kosovo

Juniorske rukometašice Srbije igraće u Sportskom centru "Kovilovo" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sa selekcijom samoproklamovanog Kosova.

Turnir na kom učestvuju i Norveška i Slovačka je trebalo da se igra u Kragujevcu bez nacionalnih obeležja, publike i predstavnika medija odlukom EHF-a, ali je potom premešten u Kovilovo. Ulaz na utakmicu zbranjen je i navijačima i predstavnicima medija!

Stigla je i reakcija navijača na ovakve odluke EHF-a. Nezadovoljstvo su na delu pokazali navijači Crvene zvezde. "Delije" su se u četvrtak uveče okupile u Kovilovu. Pevali su navijači patriotske pesme uz srpske zastave, baklje, kosovske simbole, a napravili su i bakljadu.

Pogledajte!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krcunov srbin

pre 6 godina

Крцунови срби са турским надимком "бране" Србију ха,ха,ха Циркузанти!

mali radojica

pre 6 godina

NE ,nego ce da je brane Tudjmanovi jugoslovenski Grobari !

Minions

pre 6 godina

Sta ovi narkosi brane?Pa ovima da opali jedna protivtenkovska pored usiju,razbezali bi se ko misevi.Lako je mahati bakljama i divljati u miru.Kad bi ih sa druge strane nisanili snajperi i pucali neprijatelji 90% ovih branioca u pelenama bi skvicalo HOCU KUCI!!Aj ne palite te klince vise da su neka armija,treba svi da izginu kao misevi.Cuvajte mladost ove zemlje i usmeravajte ih na pravi put a ne ka putu mrznje sukoba i smrti.

ranko

pre 6 godina

a stonavijaci ne bi otisli malo u pristinu, djakovicu, ili klinu, da tamo brane kosovo? otkad se kosovo brani od devojcica u kovilovu?

gago m

pre 6 godina

Ipak je sigurnije Srbiju "braniti" u Kovilovu ...

Zoran

pre 6 godina

Navijac sam Partizana, ali za ovo skidam kapu i iskazujem svako postovanje. Steta sto i mi ostali nismo imali sluha da se pridruzimo

vlah alija

pre 6 godina

i ovi divljaci bi u eu ,halo bre prosle su 90 te

Giga

pre 6 godina

Da, baš tako, brane Kosovo iz Beograda. Kad zagusti, onda ga brane od tetke iz Austrije. Zato gubimo ratove.

Zlatko

pre 6 godina

Lepo pevaju.Samo što se Kosovo ne brani tako što se dočekuju albanske devojčice ispred Kovilova sa suzavcem,nego tako što izadjes na ulicu i ispuniš trgove onog trenutka kada srpski lideri potpišu briselski sporazum koji ukida sve institucije drzave Srbije na Kosmetu,gde albanci dobijaju poseban pozivni broj,uspostavljaju se granični prelazi,pravosudni sistem Srbije prestaje da postoji kao i policijske strukture drzave Srbije na severu Kosova.

Stepa

pre 6 godina

Svaka cast braco. Bilo bi veliko ponizenje za Srbiju da igramo bez nase himne. A siptari bi bili na dobitku. Mozemo da igramo protiv svoje pokrajine ali samo da se intonira jedna jedina himna, "Boze pravde" i bez ikakvih siptarskih drzavnih obelezja.

Esko

pre 6 godina

Nisam znao da se tako brani Kosovo!? To mi vise lici na na nekakvo navijanje i divljanje, a Kosovo vise ne mozemo da branimo, vec cemo u nekoj buducnosti morati da ga osvajamo ili vracamo, kako se kome svidja. Znam samo da moji sinovi to nece raditi, ja to necu dozvoliti...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17