• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

13:59

BEZOBRAZNI VAJLDER DOTUKAO DŽOŠUU: Nikad nije bio šampion, njegova karijera je laž!

Ostali sportovi

BEZOBRAZNI VAJLDER DOTUKAO DŽOŠUU: Nikad nije bio šampion, njegova karijera je laž!

Podeli vest

Endi Ruiz šokirao je Entonija Džošuu u meču koji je trebalo da bude rutina za Britanca

Meksikanac je čak četiri puta rušio Džošuu, a tačku je u sedmoj rundi stavio sudija jer Britanac posle novog nogdauna nije znao gde se nalazi. 

I bokserski svet je u šoku, a među prvima su se javili Diontej Vajlder i Tajson Fjuri. Vajlder je u svom stilu isprozivao Džošuu. 

- Nije nikada bio pravi šampion. Njegova cela karijera počiva na lažima, kontradikcijama i poklonima. To je činjenica i sada znamo ko je bežao od koga! - napisao je Amerikanac.

(VIDEO/FOTO) KAKAV ŠOK, DŽOŠUA NOKAUTIRAN! Bucko ga rušio četiri puta i uzeo mu sve titule!

 

Fjuru je sada već bivšem prvaku poželeo sve najbolje.

- Svi imamo svoje uspone i padove, ali Džošua je sam izgradio zvezdani put kroz život. Teškaški boks, ovakve stvari se događaju. Odmori se, oporavi, saberi i vrati se u ring.

 

 

(VIDEO) DŽOŠUA ODMAH NAJAVIO REVANŠ: Svaka čast Ruiz, uživaj i vidimo se uskoro!

I Konor Mekgregor se divi Meksikancu. 

- Nikad nije gotovo dok nije gotov s Meksikancima. Znam iz prve ruke čvrtinu njihove brade. Bog ih blagoslovio. Čestitke Ruizu - napisao je Irac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija