• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2020

21:40

DONETA ODLUKA! u Bahreinu će biti dve trke Formule 1!

Ostali sportovi

DONETA ODLUKA! u Bahreinu će biti dve trke Formule 1!

Podeli vest

Pandemija korona virusa dovela je do skraćenja i prekrajanja kalendara sezone u Formuli 1, a na sve naline se pokušava da ipak bude odvezen dobar broj trka i nadomesti činenica da se neće voziti u Severnoj i Južnoj Americi, kao i na Dalekom istoku

Tako je danas saopšteno da će Bahrein biti domaćin dve trke u ovogodišnjem šampionatu, pošto će trka za Veliku nagradu Bahreina biti održana 29. novembra na stazi na kojoj se i inače održava trka u Bahreinu svake sezone.

SAVO PRONAŠAO DESNOG BEKA! Nekada crveno, a sada MOŽDA crno-beli!? Stojković na pragu Humske!

Druga trka trebalo bi da bude na programu 6. decembra pod nazivom Velika nagrada Sahira i voziće se na stazi koja okružuje glavnu stazu u Bahreinu, a koja do sada nije korišćena za međunarodna takmičenja.

 

 

Velika nagrada Sahira biće noćna trka i voziće se 87 krugova kako bi bila ispunjena minimalna dužina trka od 305 kilometara, a očekuje se da da rezultat kruga u kvalifikacijama za drugu trku u Bahreinu bude oko 55 sekundi dok bi na trci rebalo da bude pet sekundi više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija