• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2021

15:18

Veliko pojačanje za Srbiju! Borzaš dobio dozvolu da promeni reprezentaciju!

printscreen Twitter

Ostali sportovi

Veliko pojačanje za Srbiju! Borzaš dobio dozvolu da promeni reprezentaciju!

Podeli vest

Rukometaš Uroš Borzaš dobio zvaničnu potvrdu da može da nastupa za reprezentaciju Srbije, saopštio je danas Rukometni savez Srbije

Levi bek francuskog Tuluza je igrao u mlađim selekcijama Mađarske, ali oduvek je postojala velika žel?a da zaigra u dresu Srbije, za koju je odlučio da nastupa u seniorskoj selekciji.

Borzaš je već imao prilike da bude na spisku selektora Tonija Ðerone u martovskom okupl?anju, a u junu i da debituje za reprezentaciju Srbije u prijatel?skim susretima sa Severnom Makedonijom.

Sada prepreka nema i Uroš Borzaš može da nastupa za reprezentaciju Srbije i na zvaničnim utakmicama.

- Dobio sam informaciju da, sada i zvanično, mogu da nastupam za Srbiju. Ostvaruje se san, hvala Bogu i svim lludima iz Saveza koji su na tome radili -  rekao je Boržas.

Foto: Starsportphoto

 



Borzaš ističe ponos što je deo nacionalne selekcije Srbije.

- Što se tiče nastupa protiv Severne Makedonije i uopšte mog dolaska u reprezentaciju Srbije, mogu da kažem da sam zahvalan što sam tu, zahvalan timu koji me prihvata, a kakva će moja uloga u koncepciji stručnog štaba biti, tu sam da uradim najbolle što mogu i više od toga - rekao je on.

Postoji izuzetna motivacija da se u nacionalnom dresu pokaže u najbol?em svetlu.

- Posle današnje potvrde da mogu da nastupam za reprezentaciju i zvanično, mogu samo da kažem da sve ono što reprezentacija Srbije od mene kao sportiste i čoveka bude tražila, tu sam. Ja živim svoj san! Nadam se da ću ispuniti očekivanja selektora i biti u sastavu za Evropsko prvenstvo 2022, te tako pomoći ekipi - zaključio je Borzaš.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija