• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

18:48

AUUUUUU KAKVI MIŠIĆI! Muškarcima pada vilica kada je vide, žene joj zavide!

Instagram

Ostali sportovi

AUUUUUU KAKVI MIŠIĆI! Muškarcima pada vilica kada je vide, žene joj zavide!

Podeli vest

Muškarcima pada vilica kada vide Ljubicu Karund, dok joj dame zavide, žele da imaju mišiće kao ona

Dovoljan je jedan pogleda na Ljubicu, pa da vam bude jasno zašto je zovu Cica Ubica. Obožava sport, a to duguje ocu.

- Sa četiri godine počela sam da treniram aikido u njegovom klubu. Kasnije sam prešla na tekvondo, zatim tajlandski boks, kikboks, MMA... Neizostavni deo, pored borilačkih sportova, bio je i trening u teretani, u koju sam krenula sa 13-14 godina - rekla je za Blic Ljubica.

U srednoj školi, prijatelji su videli moju ljubav prema treninzima i zatražili mi pomoć oko treninga u teretani. Tada sam shvatila da uživam u tome da pomažem ljudima da ostvare svoj cilj, da se njihovom uspehu radujem čak i više nego svom.

 

 

Ako želite da izgledate kao Cica Ubica, evo nekoliko saveta.

- Doručak je obavezan, više obroka ubrzava metabolizam, ne jedem posle 18 sati, ugljeni hidrati goje, masti goje... Istina je da ni 10 obroka dnevno ne može ubrzati metabolizam, kao i to da vas ni jedna namirnica neće gojiti. Ono što jeste jedino bitno je ukupan kalorijski unos u toku dana. Više ponavljanja je za “definiciju”, manje za “masu”. Ono što će odrediti da li ćemo gubiti ili dobijati na kilaži, jeste ishrana

 

. Kod žena je ustaljen strah od tegova i da ce postati “prenabildovane”. To verujte mi, nikada neće biti slučaj. Niko od devojaka koje imaju veliku količinu mišićne mase, nije se nabildovao slučajno, vec ciljano teškim radom i upornošću. Trening nije dobar ako nema upale mišića .Skidanje masnih naslaga sa stomaka trbušnjacima. Jedina alatka za gubljenje kilaze jeste kalorijski deficit - jedemo manje nego što naše telo potroši - ističe Cica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

ИЗВЕНТЕ МЕ ААА ГДЕ ЈЕ ТУ ЖЕНА???ЈА ВИДИМ САМО ДРВОСЕЧУ.И ЈАДНА ЈЕ ПАЋЕНИЦА КОЈА ТАКВЕ МИШИЋЕ ПРИЖЕЉКУЈЕ.МОЖДА САМ ЈА СТАРОМОДАН АЛИ СВЕ ТЕ ''ЖЕНЕ СА МУ.ИМА И МИШИЋИМА'' МОЛИМ ВАС ПРОСЛЕДИТЕ У ТАЈЛАНД.ТАМО СУ ИЗУЗЕТНО ПОПУЛАРНЕ,А НАМА ВРАТИТЕ ''СТАРОМОДНЕ''СА СИ.АМА !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija