• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2022

18:02

Potvrđeno! POGINUO U RATU BIVŠI KAPITEN UKRAJINSKE REPREZENTACIJE!

Pixabay

Ostali sportovi

Potvrđeno! POGINUO U RATU BIVŠI KAPITEN UKRAJINSKE REPREZENTACIJE!

Podeli vest

Oleksi Cibko, bivši kapiten ukrajinske reprezentacije u ragbiju, poginuo je u sukobu između Rusije i Ukrajine.

Ukrajinski mediji su potvrdili da je Cibko poginuo 31. marta u blizini grada Buče. Imao je 55 godina i bio je sportski gigant u svojoj domovini.

 

 

 

Kada je okončao sjajnu karijeru, Cibko je preuzeo funkciju predednika ukrajinske ragbi fedceracije na kojoj je bio od 2003. do 2005. godine.

- Iako sam se nadao da ova vest neće biti potvrđena, sada sa žalošću mogu da kažem da je Oleksi Cibko poginuo braneći svoj grad i svoju zemlju - napisao je na Tviteru predednik Ragbi Evrope i član MOK Oktavijan Morariju.

Ne nazire se kraj rata, spotisti se sve više uključuju, a pojavila se informacija da je i bivši ukrajinski fudbaler Igor Belanov jedan je od najvećih sportista u istoriji te zemlje, u rovu sa puškom. Belanov je ima 61 godinu, a najbolje trenutke karijere proživljavao je u osamdesetim godinama prošloga veka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija