• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

16:17

STRAŠNA TRAGEDIJA! Preminuo slavni MMA borac! Proslavio se pobedom nad LEGENDOM ovog sporta!

Printscreen You Tube/Kenova portal

Ostali sportovi

STRAŠNA TRAGEDIJA! Preminuo slavni MMA borac! Proslavio se pobedom nad LEGENDOM ovog sporta!

Podeli vest

Hrvatski MMA borac Maro Perak preminuo je danas u 40. godini, prenose hrvatski mediji

Bio je osnivač "Croatia kluba" u borilačkim sportovima, a poznat je po tome što je uspeo da pobedi poznatog Boba Sapa.

U svojoj karijeri zabeležio je skor od 26 pobeda i osam poraza, dok je poslednju borbu imao pre pet godina, kada je poražen od Nikite Kirilova tehničkim nokautom.

Rodom je iz Dubrovnika, gde je ostavio veliki trag kao osnivač kluba Gladijator. Tamo su, između ostalog, stasali Antun Račić i Ante Delija. Organizovao je mnogobrojne Noći gladijatora, a jednom prilikom je na tom događaju ugostio pomenutog Boba Sapa, kojeg je savladao u međusobnom dvoboju.

Na početku profesionalne MMA karijere ostvario je deset vezanih pobeda, a prvi poraz u karijeri naneo mu je jedan od najpoznatijih boraca današnjice, Jan Blahovič na KSW 10 događaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija