• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2022

12:00

POBEDNIK UZIMA SVE! Fjuri i Usik sledeće godine ulaze u ring

Tanjug/AP

Ostali sportovi

POBEDNIK UZIMA SVE! Fjuri i Usik sledeće godine ulaze u ring

Podeli vest

Britanski bokser Tajson Fjuri i Ukrajinac Aleksandar Usik postigli su dogovor o borbi za ujedinjenje titula prvaka sveta u teškoj kategoriji, koja će biti održana u prvoj polovini naredne godine, prenosi "Skaj sport".

Tajson Fjuri je šampion sveta u WBC kategoriji, dok je Usik vlasnik WBO, WBA i IBF titula.

- Dva boksera su postigla dogovor o borbi u narednoj godini. Sa Fjurijem i Usikom imamo posla sa odraslim ljudima, bez mnogo gluposti. Usik je moj dobar prijatelj, veoma je inteligentan, a Tajson je Supermen i kao sportista i intelektualno. Dakle, oni žele borbu, obojica žele borbu i biće malo, ako uopšte i bude, problema, pa ćemo to moći da ostvarimo. Uveren sam u to. Pristali su da budu jedan drugom naredni protivnik bez ikakvih privremenih borbi - izjavio je jedan od Fjurijevih promotera Bob Arum.

Foto: Tanjug/AP

 

"Skaj sport" navodi da bi borba trebalo da se održi u Velikoj Britaniji.

- Sada je pitanje termina i mesta održavanja borbe. Ali, borba će se definitivno održati i to u prva četiri meseca naredne godine. Razmatramo ponude sa Bliskog istoka, a postoji mogućnost i Vemblija, sa 95.000 ljudi. Borci imaju relativno kratku karijeru i novac je važan. Dakle, ako je novac koji nam je predložen stvaran, to se mora uzeti u obzir -  dodao je Arum.

Foto: Tanjug/AP

 

 

On je istakao da mu "krv ključa" od pomisli na borbu pred 95.000 ljudi na Vembliju.

- Ne bi trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što donesemo konačnu odluku. Sve ćemo to da sredimo. Nadam se do kraja godine -  zaključio je Arum.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija