• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2022

22:40

ITALIJAN DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA! Santareli PRIZNAO - "Zvali su me"! Zlatne odbojkašice ostaju bez selektora?

Starsportphoto

Ostali sportovi

ITALIJAN DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA! Santareli PRIZNAO - "Zvali su me"! Zlatne odbojkašice ostaju bez selektora?

Podeli vest

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli velika je želja selekcije Turske, koja ne žali novac da angažuje italijanskog stručnjaka

Odbojkaški savez ove evroazijske države spreman je da duboko zavuče ruku u džep i za angažman Santarelija plati basnoslovnih 200.000 evra po sezoni, što je u svetu odbojke ogroman iznos.

Nedavno je Volej njuz najavio ovu mogućnost, koju je sada Italijan potvrdio, kao i da su ga kontaktirali iz turskog saveza, ali da će odluku doneti tek posle razgovora sa čelnicima OS Srbije.

Plan Santarelija i OSS je da selekcija zablista na najveće planetarnom događaju i iz Pariza kroz dve godine donese zlato sa Olimpijskih igara, čime bi kompletirala kolekciju, pošto joj u bogatoj riznici samo ta medalja fali.

- Imam ugovor sa Srbijom. Red je da prvo razgovaram sa čelnicima saveza s kojim sarađujem, čak i ako me ova ponuda (iz Turske, op. au) raduje, dokazuje da smo dosad odradili kvalitetan posao - izjavio je Danijele Santareli u intervjuu za Korijere delo sport.

Foto: Starsportphoto

 

Trener italijanskog Koljeana, s kojim je pre nekoliko dana osvojio Svetsko klupsko prvenstvo, nije želeo da prognozira, iako izgleda da postoji opcija po kojoj bi ostao selektor srpskih devojaka. Pre svega što bi sa njima imao veće šanse za uspeh nego sa Turkinjama, sa druge strane ponuda nije za odbijanje.

- Moram da smislim šta je najbolje za mene i Srbiju. Naći ćemo odgovarajuće rešenje za obe strane - istakao je Santareli.

Prema pisanju Korijere delo sporta, OS Turske spremio za Santarelija ugovor do 2026. godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija