• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2023

07:47

TATA, NASTAVI DA SE BORIŠ! Rasplakaće vas! Oglasila se deca Mihaela Šumahera!

Ostali sportovi

TATA, NASTAVI DA SE BORIŠ! Rasplakaće vas! Oglasila se deca Mihaela Šumahera!

Podeli vest

Legendarni vozač Formule 1, Mihael Šumaher, napunio je 54 godine

Njegova deca Mik i Đina posvetila su mu emotivne statuse na društvenim mrežama. Šumaher je pre  devet godina doživeo tešku povredu mozga nakon pada na skijanju u francuskim alpima, kada je udario u stenu.

Od tada nema konkretnik vesti o legendarnom Nemcu. Njegova supruga Korina krije njegovo zdravstveno stanje od očiju javnosti. Njegova deca Đina Marija (25) i Mik (23), objavili su emotivne fotografije sa svojim ocem pre nezgode na skijanju za njegov 54. rođendan.

Mik je napisao "srećan rođendan najboljem tati ikada, volim te", uz dve fotografije, jednu gde je on sa svojim ocem, a druga gde je Mihael za volanom u bolidu uz širok osmeh na licu.

 

 

Đina Marija takođe bila emotivna uz fotku iz prošlosti sa svojim ocem.

- Srećan rođendan tata. Povratak u naše vreme kartinga! Nastavi da se boriš - napisala je Đina.

 

 

Njegova supruga Korina nedavno se rasplakala i proznala da joj muž nedostaje!

- Nedostaje mi Mihael svaki dan, ali ne samo meni. Nedostaje deci, porodici, njegovom ocu, svima. Svima nam fali, a on je tu. Drugačiji je, ali tu je i to nam daje snagu. Pokušavamo da nastavimo dalje kao porodica, što bi on i hteo. Uvek nas je štitio, a sad štitimo mi njega -  rekla je Korina Šumaher kroz suze. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija