• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

08:10

SLOMILA SE, ZAPLAKALA I OTVORILA DUŠU! Srceparajuće reči supruge Mihaela Šumahera!

reuters

Ostali sportovi

SLOMILA SE, ZAPLAKALA I OTVORILA DUŠU! Srceparajuće reči supruge Mihaela Šumahera!

Podeli vest

Supruga Mihaela Šumahera Korina zaplakala dok je primala prestižnu "Državnu nagradu" u ime svog muža

Šumaher je 2013. godine na skijanju zadobio teške povrede i oštećenja mozga, a od tada ga niko nije video u javnosti. Legendarni Mihael Šumaher dobio je Državnu nagradu pokrajine Severne Rajne-Vestfalije za humanitarni angažman, a nagradu je u njegovo ime preuzela supruga Korina.

Korina je bila sa ćetkom 25-godišnjom Đinom, a nije mogla da sakrije emocije tokom ceremone. Rasplakala se, slomila i proznala da joj muž nedostaje!

Korina Šumaher plakala

- Nedostaje mi Mihael svaki dan, ali ne samo meni. Nedostaje deci, porodici, njegovom ocu, svima. Svima nam fali, a on je tu. Drugačiji je, ali tu je i to nam daje snagu. Pokušavamo da nastavimo dalje kao porodica, što bi on i hteo. Uvek nas je štitio, a sad štitimo mi njega -  rekla je Korina Šumaher kroz suze. 

Foto: reuters

Korina Šumaher sa ćerkom Đinom

Njihov sin Mik koji trenutno vozi Formulu 1 za Has nije mogao da se pojavi na svečanosti, a kao pratnja Korini i Đini-Mariji bio je Žan Tod, nekadašnji predsednik FIA i šef Ferarija. 

- Upoznao sam Mihaela pre 30 godina u Ferariju i on spaja milione nas - rekao je Žan Tod. 

- To je normalno, niko nije bio spreman da sve ovo bude tako emotivno za Korinu, ali nekada je i dobro da malo izgubite kontrolu - rekao je Tod.

Šumaher je 2013. godine na skijanju zadobio teške povrede i oštećenja mozga, nakon čega je uveden u indukovanu komu. Šumaher je bio u indukovanoj komi iz koje se probudio nakon šest meseci. Ali, već devet godina javnost nema konkretne informacije o Nemcu, porodica ga čuva u tajnosti u jednom švajcarskom selu kod Ženeve. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59