• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

18:36

OGLASILA SE SAŠA SREDANOVIĆ! Ovo je njen KOMENTAR na OPTUŽBE da se lažno predstavljala kao PSIHOLOG ŠPANSKIH KLUBOVA!

printscreen instagram/Saša Sredanović

Ostali sportovi

OGLASILA SE SAŠA SREDANOVIĆ! Ovo je njen KOMENTAR na OPTUŽBE da se lažno predstavljala kao PSIHOLOG ŠPANSKIH KLUBOVA!

Podeli vest

Saša Sredanović optužena je od strane portala "Fakenews" da se lažno predstavljala u medijima, odnosno da navodi iz njene biografije ne odgovaraju istini

Sredanovićeva je stekla veliku popularnost proteklih godina u javnosti kao bivši psiholog španskih klubova (Barselona, Atletik Bilbao i Selta), kao i ljubljanske Olimpije. Portal "Fakenews" napisao je da je to sve "laž".

Ona je u međuvremenu dala izjavu u kojoj je govorila o optužbama na svoj račun:

- U konsultaciji sam sa svojim advokatima. Nisam medijska ličnost, ja sam lekar po struci. Jedina sam sa ovih prostora koja je uspela u svemu tome. Zašto sam nekome zasmetala, ne znam. Taj "fejk tragač" tražio je moju izjavu i ja sam rekla da mu ne dam. On je tada rekao da je dobio mejl od nekog čitaoca i da je na osnovu toga počeo da istražuje. Sve što je rečeno o meni je apsolutna laž. Demanti ne dajem, niti smatram da treba da ih dajem, niti želim da se pravdam bilo kome. Ugovori su pravno zaštićeni i ovim činom su udarili na moj kredibilitet, privatan i poslovni život - rekla je Saša Sredanović za "Kurir".

Foto: printscreen instagram/Saša Sredanović

Objava na Instagramu Saše Sredanović

Na svom instagram storiju, Saša Sredanović je napisala:

- Obaveštena sam da je u medijski prostor plasiran tekst sa portala "Fake news tragač" od strane Igora Kosanovića koji sadrži netačne, a lako proverljive činjenice koje se tiču mog ličnog i profesionalnog života, te ovim putem obaveštavam javnost o ovome. Istovremeno skrećem pažnju medijima da je protiv istih pokrenut odgovarajući sudski postupak za naknadu štete, te će biti pokrenut i protiv svakog drugog medija koji bi preneo ove netačne informacije, bilo u delu, ili celosti - oglasila se Saša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15