• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2023

20:02

JEZIVO! CRNO DA CRNJE NE MOŽE! Triatlonac se UDAVIO tokom trke! MRTAV IZVUČEN IZ REKE! (VIDEO)

Printscreen facebook Andrej Smagin

Ostali sportovi

JEZIVO! CRNO DA CRNJE NE MOŽE! Triatlonac se UDAVIO tokom trke! MRTAV IZVUČEN IZ REKE! (VIDEO)

Podeli vest

Jeziva vest stiže iz Rusije. Tokom triatlonskog nadmetanja u Samari, udavio se 37-godišnji Andrej Smagin.

Tokom triatlonskog nadmetanja u ruskoj Samari, udavio se 37-godišnji Andrej Smagin.

Kako javlja ruski portal "Vesti", triatlon je bio koban za ovog sportistu iz Jekaterinburga kada je sa barže uskočio u Volgu.

Nestao je odmah potom, a spasioci su nešto kasnije našli njegovo beživotno telo nedaleko od mesta gde je i uskočio u reku.

 

 

Prema informacijama Istražnog komiteta Rusije, Smagin se udavio, a portal 63.ru navodi da su organizatori istakli da su verovatno grčevi bili kobni po ovog sportistu koji je za sobom ostavio suprugu i mladu ćerkicu.

Takmičenje u Samari je imalo i još jednu scenu koju organizatori nisu očekivali, ali ne tragičnu u onoj meri kao što je smrt Andreja Smagina.

 

 

Naime, kako je objavila ruska novinska agencija "RIA Novosti", usred biciklističkog dela trke jedan građanin je nonšalantno na električnom trotinetu prelazio ulicu kojom su se kretali takmičari, pa se jedan od njih sudario s njim, posle čega je došlo i do koškanja:


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija