• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

08:37

Hrvati uče od Đokovića: Novaku je falio poen, nije dobio, pa je izgubio

Tanjug

Ostali sportovi

Hrvati uče od Đokovića: Novaku je falio poen, nije dobio, pa je izgubio

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak je pred utakmicu sa Mađarima na Svetskom prvenstvu u Japanu pomenuo Novaka Đokovića.

Hrvatske je na maestralan način započela Svetsko prvenstvo, u prvom meču bila bolja od Argentine sa 24:5. Napravili su sjajnu uvertiru pre derbi protiv Mađarske.

Tucak je pred taj meč pomenuo Novaka Đokovića, koji je u finalu Vimbldona poražen od Karlosa Alkaraz sa 3:2. 

- Kad uradite sve, onda se možete nadati dobrom rezultatu. Mi jesmo uradili sve, ali da li ćemo uspeti, to zavisi od milion faktora. Gledali smo zajedno finale Vimbldona, Đokoviću je nedostajao jedan poen da povede s 2:0 u setovima, ali nije dobio taj poen i onda je izgubio meč. Takav je sport - rekao je hrvatski trener.

Foto: EPA

 

 

Selektora Hrvatske je bio zadovoljan kako su njegovi puleni odradili posao na startu takmičenja. 

- Ne treba previše trošiti reči, sve je išlo onako kako samo i planirali. Raduje me to da smo se "rasplivali" i fokusirali, odrađeno ono što se moralo uraditi. Tek sad počinje ono pravo, igramo protiv jednog od najvećih rivala, a to je Mađarska, jedna od najjačih reprezentacija sveta i vicešampion sa Evropskog prvenstva u Splitu. O tome ko su i šta Mađari u vaterpolu, takođe ne treba trošiti reči - rekao je Tucak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija