• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

07:45

Sek*i golferka savetuje skidanje: Manje odeće - bolji rezultati (VIDEO)

printscreen/Instagram

Ostali sportovi

Sek*i golferka savetuje skidanje: Manje odeće - bolji rezultati (VIDEO)

Podeli vest

Atraktivna američka golferka Pejdž Spiranac kaže da bolje pogađa, što manje odeće na sebi ima.

Pejdž je poznata po provokativnim fotografijama i izjavamama. Amerikanka nije stidljiva, svakodnevno obraduje fanove novim polugolim fotkama, pa ne čudi što je vrlo popularna na društvenim mrežama. Uglavnom je oskudno odevena, a uvek su u prvom planu njene bujne grudi. Svesna je da ima šta da polaže i toga se ne stidi. 

Po broju pratilaca na Instagramu  nadmašuje čuvenog golfera Tajgera Vudsa, ima 3,8 miliona vernih fanova, za koje sad ima poseban savet. Naravno, ako žele da igraju golf.

"Želim da bude zabeleženo da sam danas obukla odgovarajuću odeću za golf i da to nije pomoglo mom rezultatu. Što manje odeće nosim, to bolje pogađam. To je nauka", napisala je Spiranac na Tviteru.

 

 

 

 

 

Na njenom Instagram nalogu  možete da vidite odevne kombinacije kada je na terenu za golf i koji joj donose rezulate. Možete da je kopirate!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inače, nisu svi muškarci oduševljeni jer se Pejdž provokativno oblači. Dobijala je i negativne komentare.

"Ovo je tako uvredljivo za muškarce. Ne igrajte se s našom ljubavi prema golfu. Divna su, ali ne moraš toliko da se skidaš. Obuci se kako treba, i dalje ćeš biti zgodna", poručio joj je nedavno  jedan fan. 

Pejdž mu je odgovorila bez dlake na jeziku, a prvo je pokazala skoro gole grudi. 

- Jasno mi je da mrziš grudi. Ali, svi vole grudi, grudi su super. U svetu se događa toliko toga što bi trebalo da vas vređa i da vam smeta. Grudi nisu jedna od njih - rekla je Pejdž.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija