• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2021

11:57

HRVATICA BRUTALNOG IZGLEDA NEMA DILEMU! NIKOLA JOKIĆ JE MVP! Za njom uzdišu muškarci ŠIROM SVETA! /FOTO/VIDEO/

NBA

HRVATICA BRUTALNOG IZGLEDA NEMA DILEMU! NIKOLA JOKIĆ JE MVP! Za njom uzdišu muškarci ŠIROM SVETA! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Amerika ne prestaje da bruji o tome kome će pripasti MVP titula ove sezone, a prelepa golferka hrvatskog porekla, Pejdž Spiranac poručila je da to može biti samo Srbin Nikola Jokić

Jedna od najlepših i najatraktivnijih sportistkinja sveta, golferka Pejdž Spiranac, dala svoj doprinos glasanju za MVP NBA lige! 

 

Ona je ispred jedne američke kladionice poručila da je to Nikola Jokić!

 

Za mesec dana će se sve znati, a očekuje se da Srbin i zvanično bude MVP!

- Umesto da čekamo da se desi još jedna nepravda, mi smo odlučili da uradimo nešto što se baš i ne čini. Ako pratite NBA, znate da Nikola Jokić ima neverovatnu sezonu, glavni je kandidat za MVP nagradu, iako imamo još mesec dana dok to ne bude ozvaničeno. Ipak, rešili smo da svakome ko je iz Kolorada, a ko se dosad kladio na to da će Jokić biti MVP, već sada bude isplaćen dobitak- objavila je Spiranac američka golferka hrvatskog porekla, noseći dres Denvera sa brojem 15 i prezimenom Jokić!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija