• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2023

08:04

Prebio ga je! Jutjuber uništio UFC borca i zakazao novi spektakl! (VIDEO )

EPAIMAGES

Ostali sportovi

Prebio ga je! Jutjuber uništio UFC borca i zakazao novi spektakl! (VIDEO )

Podeli vest

Jutjuber Džejk Pol pobedio je legendarnog Nejta Dijaza posle deset rundi u "Amerikan Erlajns Centru" u Dalasu.

Pol je slavio jednoglasnom odlukom sudija (97-92, 98-91, 98-91), a posle ovog meča ima skor 7:1, dok je Dijazu je ovo bila prva borba od rastanka sa UFC ogranizacijom i boks debi.  Dijaz je četvrti bivši UFC borac koji je kročio u ring protiv Pola. Svi su izgubili. Pol se ranije borio s Benon Askrenom, dva puta sa Tajronom Vudlijem i Andersonom Silvom.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Publika u Teksasu definitivno je bila na Dijazovoj strani, ali mu to nije mnogo pomoglo, jer nije mogao ozbiljnije i konkretnije da napadne Pola.

Jutjuber  je krenio na Dijaza već u prvoj rundi serijom udaraca koji su ga  dobro prodrmali. Dijaz se oporavio i nastavio, ali nije mogao da uzvrati istom merom. Pol je srušio legendarnog borca u petoj rundi, potom nasrnuo na njega serijom udaraca, pa se ovaj teturao po ringu. Nastavio je Džejk agresivno i u šestoj rundi, Nejt je počeo da uzvraća udarce, ali je njegov rival i dalje vodio glavnu reč. U sedmoj rundi je Džejk pogodio nekoliko solidnih udaraca i skupljao bodove, nešto slično su navijači videli i u osmoj runi, a potom je Nejt pogodio nekoliko dobrih aperkata i uzdrmao Džejka. 

Dijaz je nastavio s pritiskom, ali je Pol tokom poslednje runde delovao mnogo svežije, pritiskao je i naterao Dijaza uz konopce, pa je na kraju jednoglasnom odlukom sudija Jutjuber odneo pobedu.

 

U ringu su pristali na revanš po MMA pravilima, a ulog je 10 miliona dolara.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija