Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2023

22:55

Gajić: U odbojci bitan kontinuitet! Ovo nije samo još jedno drugo mesto!

ossrb.org

Ostali sportovi

Gajić: U odbojci bitan kontinuitet! Ovo nije samo još jedno drugo mesto!

Podeli vest

Ministar sporta Zoran Gajić izjavio je večeras, na svečanom dočeku odbojkašica Srbije, da je u odbojci bitan kontinuitet i da je srebrna medalja još jedan veliki uspeh srpske reprezentacije.

Srpske odbojkašice sinoć su u finalu Evropskog prvenstva u Briselu posle velike borbe poražene od Turske sa 3:2.

- Ako gledate jednu godinu, to je jedna priča. Međutim u odbojci je jako važan kontinuitet. Nije to samo jedno drugo mesto, ovo je još jedan biser na toj ogrlici koja traje od 1995. godine u Odbojkaškom savezu Srbije. Bitno je da se svake godine nešto pozitivno dešava. Ovo je veliki uspeh - istakao je ministar Gajić.

Naveo je da je u sportu važno da svaki sportista da sve od sebe i da pritom dođe do maksimuma. 

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Foto: ossrb.org

 

- Ono što su svi mogli da primete, da su naše odbojkašice dale sve od sebe u dresu Srbije. Za mene je to sportski cilj. Niko ne može da zameri nešto našim sportistima koji na taj način, požrtvovano nastupaju u nacionalnom dresu - rekao je ministar i dodao:

- Treba da budemo svesni da mnogo zemalja u odbojci napreduje krupnim koracima. Ako smo nekada imali dva ili tri principijalna protivnika, a da ostale pobeđujemo lako. Toga danas više nema ni u jednom sportu. U finalu smo videli jednu vrhunsku odbojku. Svi u svetu pričaju o toj utakmici, selekcija Turske je odigrala neverovatnu partiju - zaključio je ministar Gajić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15