• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2023

12:49

Imao je 4 zolje, bombe, kalašnjikove... Hrvat umalo ubio ženu!

EPAIMAGES

Ostali sportovi

Imao je 4 zolje, bombe, kalašnjikove... Hrvat umalo ubio ženu!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske Denis Buntić pušten je na slobodu u Ljubuškom nakon što je uhapšen zbog nasilja u porodici, a njegova supruga Klara priznaje da strahuje za život.

Denis Buntić je osumnjičen za krivično delo nasilje u porodici i nedopušteno držanje oružja i eksplozivnih naprava. Iako je zatražen pritvor zbog opasnosti od uticanja na svedoke i opasnosti da će ponoviti kazneno delo, pušten je da se brani sa slobode. Njegova supruga Klara progovorila je o torturi koju trpi godinama, jer strahuje za vlastiti život. Pričala je i o poslednjem incidentu u kojem je rukometaš, kako kaže, želeo da je ubije. 

- Svi smo u šoku. Da je bilo ko drugi na njegovom mestu, on bi ostao u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloletnim detetom pod uticajem droge i alkohola - rekla je Klara za portal Bljesak.info i dodala da je u jednom trenutku samo"zatvorila oči i rekla šta bude, bude".

Klara je ispričala da Denis ima u kući četiri zolje, automatske puške, bombe, kalašnjikove...

- To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena da dođe do njega, ubio bi me. Odlučio je da me ubije. Okrenuo se samo na sekundu što sam ja iskoristila i pobegla kroz balkonska vrata. Da nisam pobagla bih bih mrtva na licu mesta.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Razočarana je što je slučaj dodeljen sudu u Ljubuškom.

- Zašto nisu pročitali činjenice da mu majka radi u sudu. To je greška. Da je bilo koji sud bio Livno, Mostar, Široki Brijeg... 

Klara već pet godina trpi nasilje.

- On ima 160 kg, a ja 50. Nemoguće je da se čovek odbrani, da se postavi. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge, to je neprepoznatljiv čovek.

Buntić je sa hrvatskom reprezentacijom osvojio dva svetska srebra, evropsko srebro i bronzu, te olimpijsku bronzu 2012. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija