• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2023

09:28

Buuum, brutalno! Pogledajte kako je Fjuri poljubio pod! (VIDEO)

Tanjug/AP

Ostali sportovi

Buuum, brutalno! Pogledajte kako je Fjuri poljubio pod! (VIDEO)

Podeli vest

Tajson Fjuri je uz mnogo muke pobedio Fransisa Nganua u borbi najvećih teškaša borilačkih sportova održanoj u Rijadu.

Posle 10 rundi sudije su presekle. Podeljenom odlukom je WBC-ov aktualni bokserski šampion pobedio bivšeg UFC-ovog prvaka. Jedan arbitar je bodovao 95-94 za Nganua, jedan 96-93 za Fjurija, a jedan 95-94 za Fjurija.

Umalo da vidimo jednu od najvećih senzacija u istoriji boksa. Nganu je u trećoj rundi patosirao Fjurija, a taj snimak je ekspresno postao viralan na društvenim mrežama. Fjuri je meč otvorio rafalom udaraca, a onda je završio na podu. 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Nganu je u prvom bokserskom nastupu pokazao da je mnogo bolji bokser nego što su mnogi mislili. U drugom delu treće runde namamio je Fjurija u razmenu udaraca i onda ga opalio ubojitim levim krošeom. Tajson je završio na podu i u šoku. Nakon što ga je Nganu bacio u nokdaun, Tajson je postao oprezan. Nadali su se neki senzacionalnom kraju, ali je na kraju ipak pobedio bokserski šampion. 

 

 

 

 

Fjuri sad ima skor od 35 pobeda (25 KO) i jednog remija u 36 nastupa u pro ringu, dok je debitant Nganu, koji je sada u MMA promociji PFL, na skoru 0-1.

- Ovo definitivno nije bilo u scenariju. Nganu je mnogo bolji bokser nego što smo svi mislili da će biti. Iznenadio me je čudnim stilom, stajao je dalje od mene, čekao udarce i pokušavao je da mi kontrira. Dobar je borac koji mi je pružio jedan od najtežih mečeva u poslednjih 10 godina. Ne znam da li je bilo blizu, ali najvažnije je da sam pobedio - rekao je Fjuri posle pobede.

 

 

 

Ako se Tajson Fjuri u ovakvom izdanju pojavi protiv Oleksandra Usika, teško će doći do nove pobede.

- Sada moram da se odmorim, dobro odmorim i analiziram šta dalje. Meč sa Usikom moraću da pomerim - naglasio je Fjuri.

Usik je istakao da jedva čeka meč sa britanskim bokserom.

- Biću spreman za 23. decembar, biću spreman - poručio je Ukrajinac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija