• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2023

21:21

Ponos Srbije! Marina Spasić razbila Italijanku u Beogradu! Sada cilja UFC pojas

FNC

Ostali sportovi

Ponos Srbije! Marina Spasić razbila Italijanku u Beogradu! Sada cilja UFC pojas

Podeli vest

Imam visoke ciljeve, a to je UFC pojas, poručila je Marina Spasić.

Spektakl Marine Spasić u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", na FNC 13 događaju! Fajterka Crvene zvezde i kikbokserka pobedila je pred svojom publikom Kamal Bejk iz Italije, nakon serije strašnih udaraca koje joj je zadala sredinom druge runde. Nakon što su propali svi planovi Italijanske da se borba preseli na tlo, Marina je rešila da meč završi razornim udarcima!

Foto: FNC

 

Spasić je sa nekoliko uzastopnih pogodaka uzdrmala Kamal Bejk, a kada je videla da se njena protivnica tetura dobila je dodatnu dozu samopouzdanja.

- Samal je poznata u MMA svetu i ovo ce biti veliki skok za mene kao i ceo moj tim. Imam velike ciljeve, ovo je bio samo jesan stepenik koji nas priblizava cilju. Krajnji cilj je naravno pojas u UFC uz malo srece i Boziju pomoc - rekla je Marina Spasić. Srpska MMA borkinja potom se zahvalila publici na podršci koju je dobijala tokom čitavog meča. 

- Onu podrsku u Pionoru nisam dozivela do sada. Publika je urlala, svi su ustali , osetila sam toliko jaku energiju i dali su mi mnogo snage. 

Foto: FNC

 

Takmičarka iz Italije pokušala je tada da uhvati Marinu Spasić u polugu jer je to bila jedina šansa da pobedi na večerašnjem meču, ali usledila je nova serija udaraca - ovog puta dok su obe takmičarke bile u parteru. Marina je bila daleko bolja i upisala je četvrtu pobedu u profesionalnoj karijeri. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija