• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2023

16:14

Nekadašnji as Reala: Ovo mi je važnije od Lige šampiona!

EPA

Fudbal

Nekadašnji as Reala: Ovo mi je važnije od Lige šampiona!

Podeli vest

Brazilski fudbaler Marselo, uspeo je da osvoji prvu titulu Kopa Libertadores u istoriji Fluminensea pobedom nad Boka juniorsima od 2:1 nakon produžetaka.

Brazilski Fluminense je prvi put u istoriji osvojio Kup Libertadores nakon što je u finalu odigranom na legendarnoj "Marakani" u produžecima savladao Boku juniors sa 2:1. Popularni Flu je do titule stigao golom Džona Kenedija u 99. minutu utakmice.

Foto: EPA

Džon Kenedi

 

Iako je učestvovao u velikom broju jako važnih utakmica i borio se za najvrednije trofeje u fudbalu (Ligu šampiona, Primeru, Premijer ligu), fantastični Marselo ističe da mu je trofej osvojen sa Fluminenseom najdraži u karijeri.

- Madrid će me razumeti. Ovo je najvažniji trofej klupskog fudbala za mene. Fluminense je tim uz koji sam odrastao. Madrid mi je u srcu, ali o Fluminenseu je teško čak i govoriti. Ostao sam dužan mom timu i uspeo sam, uprkos mnogo sumnji i kritika. Naporno sam radio za ovo - objasnio je veteran.

 

 

Pored toga što je ostvario dečački san i osvojio Kopa Libertadores sa Fluminenseom, Marselo je tokom bogate igračke karijere popunio mnoge vitrine raznim trofejima.

Naime, vitrine Brazilca su dobrano popunjene s obzirom na to da u kolekciji ima pet titula Lige šampiona, šest šampionata Španije, dva Kupa Španije, pet Super Kupova, tri UEFA Superkupa i Kup Konfederacija sa nacionalnim timom Brazila.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija