• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2023

14:13

Janko gađa u metu! Tipsarević ismeva mlade tenisere!

Starsportphoto

Tenis

Janko gađa u metu! Tipsarević ismeva mlade tenisere!

Podeli vest

Janko Tipsarević, veliki prijatelj Novaka Đokoviča, ismejao je mlade igrače, nakon što se srpski teniser plasirao u finale mastersa u Parizu.

Prvi teniser seta u polufinalu mastersa preokreta je pobedio Andreja Rubljova sa 5:7, 7:6 (7:3), 7:5. U borbi za trofej našeg tenisera čeka duel sa 17. teniserom sveta Grigorom Dimitrovom u nedelju od 15 časova.

Srbin će igrati za 40. masters u karijeri, a Janko Tipsarević je posle plasmana našeg tenisera u finale, žestoko prozvao mlade tenisere. 

"Sledeća generacija. Veoma interesantna sintagma", napisao je Tipsarević i nasmejao se.  

Janko je aludirao na to da ni mnogo mlađi igrači ne mogu da pronađi način da pobede Đokovića, koji ima 36 godina. Andrej Rubljov je peti teniser sveta i ima 26 godina, deset manje od Đokovića, dok je Holger Rune još mlađi, ima 20 godina, a trenutno je sedmi na ATP listi. I Rus i Danac su deo mlađe generacije koja nije kadra da izađe na kraj sa Srbinom. Novak protiv Rubljova u međusobnim mečevima vodi 5:1, dok je skor sa Runeom 2:2. Nije na odmet podsetiti da je Rubljov u sjajnoj formi, dok se Nole u Parizu vratio na teren posle dva meseca pauze, a tokom cele nedelje ima problem sa stomačnim virusom, pa nije spreman 100 odsto. Ali, ni to njegovim mlađim kolegama nije bilo dovoljno da ga zaustave.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

- Naravno da ništa nije isto kao što je bilo pre deset godina. Možda me malo sustiže to što igram iz dana u dan i mečeve od tri sata i seta već treći dan uzastopno. Pobeda vredi više kada je ostvarite u situaciji kada se ne osećate dobro i zaostajete rezultatski, nalazite se na ivici da izgubite meč. Ne znam kako ću izgledati i osećati se u nedelju, ali je dan velikog finala i igraću protiv velikog rivala koji je u sjajnoj formi. Nadam se da ću biti na nivou i da će biti zabavno - rekao je Đoković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija