• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2023

11:32

Strašna tragedija: Novinarka poginula na moto trkama, deca gledala (FOTO)

printskrin Instagram

Ostali sportovi

Strašna tragedija: Novinarka poginula na moto trkama, deca gledala (FOTO)

Podeli vest

Velika tragedija dogodila se proteklog vikenda u Kolumbiji, kada je tamošnja poznata automoto novinarka Luz Pijedad Euse poginula tokom trke!

Vožena je jedna od auto-moto trka, a novinarka koja inače obožava ovaj sport i izveštava u vezi sa njim, ovaj put je bila u VIP loži kao navijač. Došla je u pratnji ćerkica, od kojih jedna ima osam, a druga šest godina.

 

 

Sve je izgledalo mirno, kada je u jednom trenutku počeo vetar jako da duva. U tom naletu, pao je sa zida veliki ekran u loži i nesrećna novinarka je stradala. Oko nje je bilo još ljudi, ali su svi uspeli da se pomere. Povređena je lakše jedna od ćerkica Lupi Euse. Nesreća je opisan akao bizarna, jer je to bio neverovatan način da neko izgubi život. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupi Eusse (@lupi_eusse)

 

Devojčicama su ostale velike traume, jer su izgubile majku, a i gledale su momenat kad je poginula. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija