• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

14:17

Spektakl! Na evro-sceni čak 10 srpskih klubova!

Star Sport

Ostali sportovi

Spektakl! Na evro-sceni čak 10 srpskih klubova!

Podeli vest

Lepe vesti za ljubitelje odbojke u Srbiji! Od utorka do četvrtka će čak deset naših ekipa igrati utakmice u tri međunarodna takmičenja, tačnije pet ženskih i pet muških timova.

Uživaće navijači srpskih klubova u bogatom progrmu koji otvaraju večeras odbojkašice Crvene zvezde, koje na Banjici od 18.00 časova dočekuju Šelmi Brno u prvom meču osmine finala CEV Kupa.

Nije Zvezda jedina, jer istoj fazi takmičenja igra i Ub, koji će od 19.00 časova ugostiti rumunski Voluntari.

Igraće čak sedam srpskih klubova u sredu. Prvi će na teren odbojkaši Radničkog iz Kragujevca, koji će igrati revanš meč šesnaestine finala Kupa CEV u Krajovi (18.00), a izabranici Alekse Brđovića su prvi obračun dobili posle pet setova.

Sa duge strane, odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove će u Rumi imati okršaj sa francuskim Miluzom (19.00) u meču 3. kola A grupe Lige šampiona.

Ribnica će se u Kraljevu (19.00), u revanš utakmici šesnaestine finala Kupa izazivača, sastati sa finskom Akom, dok je Železničar domaćin u Lajkovcu italijanskom Kjeriju u prvoj utakmici osmine finala Kupa CEV (19.00).

 

 

 

 

Kada je reč o revanš mečevima šesnaestine finala Kupa CEV , u sredu će i Vojvodina iz Novog Sada igrati u Španiji protiv Rio Duero Sorije (20.00), ali i Partizan u Belgiji protiv Luvena (20.30).

Poslednji meč u sredu odigraće odbojkaši Spartaka iz Subotice na Azorima protiv Fonte Bastarda u revanš meču šesnaestine finala Kupa izazivača od 21.30 časova.

Posledni od srpskih klubova će na teren TENT iz Obrenovca, koji će u četvrtak, 30. novembra u Obrenovcu odigrati prvu utakmicu osmine finala Kupa izazivača protiv rumunskog Lugoža (19.00).

RASPORED SRPSKIH KLUBOVA

Odbojkašice

Utorak:

CEV Kup

18.00:  Crvena zvezda - Šelmi Brno 

Kup izazivača

19.00:  Ub - Voluntari 

Sreda:

Liga šampiona

19.00:  Jedinstvo - Miluz 

CEV Kup

19.00:  Železničar - Kjeri 

Četvrtak:

Kup izazivača

19.00: TENT - Lugož 

Odbojkaši

Sreda:

CEV Kup

18.00: Krajova - Radnički 

20.00:  Rio Duero - Vojvodina 

20.30: Luven - Partizan 

Kup izazivača

19.00: Ribnica - Aka Volej 

21.30:  Bastardo - Spartak


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija