• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

08:23

Procurele vesti o Šumaheru! Oprostio se od prijatelja, nije ga video 10 godina!

ap photo

Ostali sportovi

Procurele vesti o Šumaheru! Oprostio se od prijatelja, nije ga video 10 godina!

Podeli vest

Bliži se deseta godišnjica od teške nesreće Mihaela Šumahera na skijanju, niko ga nije video već deset godina, a zbog toga je besan njegov nekadašnji agent Vili Vebera.

On je ljut na Korina Šumaher, suprugu legendarnog Nemca, jer ne dozvoljava da poseti Mihaela,  kaže da se više ne nada da će ga ponovo videti.

- Nikakve pozitivne vesti nisam dobio već deset godina. Da li žalim što ga nisam video odmah posle nesreće? Naravno, žalim zbog toga i krivim samog sebe. Trebalo je da odem odmah u bolnicu, oplakivao sam ga kao pas posle nesreće. To me je jako pogodilo, na kraju sam morao da to pustim i da se oprostim od Mihaela - ispričao je Vili Veber. 

Legendarni vozač Formule 1 pre deset godina doživeo je nesreću na skijanju u Alpima, a od tada ga niko nije video ni čuo. Porodica godinama krije pravo zdravstveno stanje legendanog Nemca.

- Posle tri-četiri godine, ljudi su me zaustavljali i pitali da li sam njegov bivši agent i pitali su me za njegovo zdravlje. Prestao sam da im objašnjavam i pomislio - zašto mene niko ne pita kako sam? Pomirio sam se sa tim da je gotovo, da ne razmišljam o tom sr**u.

 

Foto: ap photo

 

 

Veber je pre godinu dana optužio Korinu da laže, kako bi ga sprečili da poseti svog bivšeg klijenta:

- To me je jako bolelo. Pokušao sam stotine puta da kontaktiram Korinu i nije mi se javila. Zvao sam i Žana Toda, pitao ga da idem u bolnicu, rekao mi je da čekam i da je još rano. Zvao sam ponovo, niko mi nije odgovorio. Nisam očekivao da će se tako ponašati i još sam ljut. Možda samo treba da kažu istinu. Razumeo sam u početku celu situaciju i uvek sam radio sve da zaštitim privatni život mog Mihaela Šumahera, ali od tada samo slušam njihove laži. Rekao sam sebi da ću brinuti za njegovu porodicu jer ne mogu da promenim stvari koje su se desile. Pa, bio mi je kao sin. I danas me boli kada pričam o tome - kazao je Veber.

Navodno je, kao spekulišu neki doktori,  Šumaherovo stanje "vegetativno", budan je, ali ne može da odgovori. Porodica želi da njegovo stanje ostane u tajnosti, bore da nikakve informacije ne dođu u javnost, a nedavno je njegova supruga Korina rekla da bi to bila njegova želja, jer ne bi hteo da ga svet vidi u sadašnjem stanju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija