• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

16:56

Rukometaše su pogodile kritike, a one su opravdane! Bivši selektor opleo po Srbima

epa/rkmetaloplastika.com

Ostali sportovi

Rukometaše su pogodile kritike, a one su opravdane! Bivši selektor opleo po Srbima

Podeli vest

Očigledno je bilo da su naše rukometaše pogodile kritike, a pokazalo se da su opravdane, ja ne znam kako ikog da odbranim posle eliminacije sa Evropskog prvenstva, kaže bivši selektor Srbije Vladan Matić

"Orlovi" predvođeni španskim stručnjakom Tonijem Đeronom igrali su nerešeno sa Islandom (27:27), a potom izgubili od Mađarske (28:27) i Crne Gore (30:29) i bez pobede završili takmičenje na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Žestoko su podbacili, pogotovo jer su protiv Mađarske i Crne Gore bili favoriti, a Matić je analizirao učešće naših momaka čiji je san o učešću na Olimpijskim igrama surovo prekinut.

Foto: Starsportphoto

Pogodila ga eliminacija: Vladan Matić

 

On kaže da opravdanja za prikazano nema.

- Mnogo su solirali, svako daje pravo sebi da nešto odlučuje. Malo sam u šoku, ovo je veliki fijasko, veliko razočaranje. Očigledno je da momke pogađaju kritike, a pokazalo se da su opravdane. Ja ne znam kako mogu sad nekog da odbranim, posle ove tri utakmice. Island ima tradiciju, ali niti je Mađarska u vrhu, a pogotovo Crna Gora nije - rekao je Matić na televiziji Arena sport.

Trener koji je bio selektor Srbije 2013. i 2014. poručio je rukometašima da se to tako ne radi.

- Sama glava igrača na terenu, same njihove reakcije tela, šta rade, koje poteze prave, meni je to dalo jasnu sliku da su daleko od uspeha... To su nervoza, bes, inat, umesto smirenost, pamet, preciznost. Momci, niko vas ne mrzi, volimo vas, vi predstavljate ovaj narod, vi ste naše perjanice, ali sa takvim glavama to se tako ne radi. Nisu izdržali pritisak, pali su na psihološkom planu - zaključio je Matić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija