• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

11:04

Tijana najplaćenija! Boškovićeva ostala u Ezačibašiju i oborila rekord!

profimedia

Ostali sportovi

Tijana najplaćenija! Boškovićeva ostala u Ezačibašiju i oborila rekord!

Podeli vest

Najbolja srpska odbojkašica Tijana Bošković (26) produžila je saradnju sa turskim Ezačibašijem čime je postala najplaćenija u istoriji ovog sporta.

Devojka rodom iz Priboja odigraće i desetu sezonu za "tigrice", pošto je dres turskog tima zadužila još 2015. godine.

Ona će za još godinu dana u Istanbulu zaraditi 2.500.000 evra, što je nova rekordna suma izdvojena za odbojkašicu.

 

 

Uprkos ranijim pisanjima tamošnjih medija da je za Boškovićevu Vakifbank i Skandići ponudio dva miliona, Ezačibaši je izjednačio i "pojačao" ponudu i tako u svojim redovima zadržao reprezentativku Srbije.

 

 

"Sa ambicijom kao prvog dana, za nove ciljeve! Svetska šampionka, MVP, lider i naš legendarni kapiten koji već devet godina nosi narandžasto-beli dres, nastavlja karijeru kod kuće i predstojeće sezone", napisali su iz Ezačibašija na "Iks" platformi.

Podsećamo, Tijana je u decembru protekle godine sa timom iz Istanbula osvojila titulu svetskog klupskog šampiona i predstavlja jednu od najboljih odbojkašica koje su ikada nastupale u narandžasto-belom dresu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija