• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

14:30

Ivana raspametila pratioce! Ne zna se koja je lepša (FOTO)

Tanjug

Ostali sportovi

Ivana raspametila pratioce! Ne zna se koja je lepša (FOTO)

Podeli vest

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović (33) vredno se pripremala za novu sezonu u Južnoj Africi, a sada se vratila u Srbiju gde se trudi da što više vremena provodi sa svojom porodicom.

Svetska i evropska šampionka u skoku udalj razvela se nedavno od farmaceutskog tehničara i fitnes instruktora Marka Vulete (29), pa joj je, čini se, porodica sada u prvom planu.

Foto: printscreen instagram

Ivana sa majkom Vesnom

 

Ivana je pre neki dan objavila fotografiju sa ocem Ljubišom iz jednog novosadskog restorana, a sada je obradovala pratioce i slikom sa mamom Vesnom (58).

Njih dve slikale su se tokom šetnje, a obe su blistale i plenile lepotom.

Ivanina mama Vesna je takođe bila sportistkinja i takmičila se u sprintu na 100 metara, a od nje je Ivana osim lepote nasledila i talenat za sport.

- U šesnaestoj godini sam 100 metara pretrčavala za 12 sekundi, volela sam i skok udalj i ispred mene je bila velika budućnost. Sa 17 godina postala sam prvakinja stare Jugoslavije, u kojoj je konkurencija bila žestoka. Ubrzo mi je umrla majka, i to nisam mogla da prebolim. Odustala sam. Ivana je nastavila gde sam ja stala i zbog toga sam naročito srećna i ponosna - govorila je Vesna svojevremeno za domaće medije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija