• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

12:49

Koji preokret Partizana vam je najdraži? Lude završnice su zaštitni znak (ANKETA)

Starsportphoto

Partizan

Koji preokret Partizana vam je najdraži? Lude završnice su zaštitni znak (ANKETA)

Podeli vest

Košarkaši Partizana ove sezone priredili su svojim navijačima ogroman broj mečeva za infarkt. Čak šest od 12 pobeda u Evroligi upisali su nakon što su nadoknadili dvocifreni minus, tako je bilo i sinoć, a mi vas pozivamo da glasate u našoj anketi i izaberete omiljeni preokret ove sezone.

Sinoć je pao Žalgiris rezultatom 81:72, a crno-belir su loše otvorili meč i imali minus 11.

Prvi od šest preokreta dogodio se u 5. kolu 26. oktobra, Partizan je bio domaćin, a u Areni je gostovala Crvena zvezda.

Crno-beli gubili su u poslednjoj četvrtini čak 13 razlike i uspeli da dođu do trijumfa (88:86).

U novembru je u goste Partizanu došao Fenerbahče. U prvom poluvremenu crno-beli gubili su 15 razlike, u drugom 14, ali pobeda rezultatom 85:84 upisana je na kraju u korist Željkovog tima.

Krajem novembra stigao je i Panatinaikos u grotlo najveće dvorane u Srbije. Sve je imalo emotivno uvertiru zbog dolaska bivšeg košarkaša Partizana Matijasa Lesora, ali je na terenu bilo žestoko.

Anketa

Gubio je Partizan deset razlike u poslednjoj četvrtini, ali obezbedio produžetak i izašao kao pobednik rezultatom 92:87.

Nekoliko dana kasnije Armani je na Novi Beograd došao "naoštren" da dobije Partizan i sve je išlo ka tome.

U 26. minutu imali su izabranici Etorea Mesine i plus 15, ali su se trgli tad crno-beli i na kraju nastavili pobedničku seriju (82:69).

Najveći preokret Partizana u istoriji Evrolige dogodio se pre samo 15 dana. Partizan je tada nadoknadio čak minus 24 protiv sjajne ekipe Makabija i slavio kada se niko nije nadao sa 88:79.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15