• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2024

07:59

Kladionice će izbezumiti Hrvate! Srbi spremni da se osvete "barakudama"!

profimedia

Ostali sportovi

Kladionice će izbezumiti Hrvate! Srbi spremni da se osvete "barakudama"!

Podeli vest

Srpska vaterpolo reprezentacija u četvrtfinalu Svetskog prvenstva igra sa Hrvatima (17.00, RTS1).

Vaterpolisti Srbije spremni su da se osvete Hrvatima. Popularne "barakude",  su nas na poslednja dva velika takmičenja pobedile! "Kockasti" su od "delfina" bili bolji na minulom Svetskom prvenstvu 2022. u Budimpešti, kada su nas u borbi za polufinale savladali sa 14:12. Istim rezultatom slavili su i godinu dana ranije u okviru grupne faze na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ako je suditi po formi, izabranici Uroša Stevanovića sada imaju čemu da se nadaju. Odigrali su tri dobra meča u Dohi, savladali Japan, Crnu Goru i SAD i obezbedili vizu za predstojeće Olimpijske igre u Parizu. S druge strane, ekipa Ivice Tucka srušila je Australiju, Kinu i Južnu Afriku, ali je i poražena od Španije.

 

Foto: Marcel ter Bals /MTB-Photo - VSS

 

 

Što se kladionice tiče, bukmejkeri su minimalnu prednost dali našoj ekipi pa je kvota na pobedu Srbije od dva do 2,12, na Hrvate je od 2,21 do 2,35, dok je čak kvota 6,23 da će biti nerešn ishod. Meč možete da gledate na kanalu RTS-a, ali i da pratite tekstualni prenos na našem portalu.

Srpski centar Nemanja Vico poštuje rivala i naglašava da je mala verovatnoća da neko nekoga iznenadi.

- Odlično se poznajemo, često smo i igrali i trenirali zajedno. Znamo koje su im vrline, ali i gde su malo slabiji. Na Evropskom prvenstvu su pokazali da su sjajna ekipa i da su zreli za medalju. Motiva nikome neće faliti. Jedva čekamo da meč počne, suvišno je i pričati šta bi nam pobeda značila - poručuje Vico.

 

Foto: EPAIMAGES

Ivica Tucak

 

Selektor Hrvata Ivica Tucak kaže pred meč da je Srbija je vaterpolo velesila.

- Još jedna velika utakmica u nizu ove godine, a peta uzastopno ovde. O njima ne treba puno govoriti. Nemaju većih rezultata odnosno medalja od Igara u Tokiju 2021. To je rezultatski deficit, ali Srbija je uvek sjajna reprezentacija. Vaterpolo velesila. Što se nas tiče, mi smo, verujem, u energetskom pogledu spremni - poručio je Tucak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija