• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

02.03.2024

12:42

Išla sam na sve ili ništa! Prvi utisci Angeline Topić nakon petog mesta na SP

profimedia

Ostali sportovi

Išla sam na sve ili ništa! Prvi utisci Angeline Topić nakon petog mesta na SP

Podeli vest

Srpska takmičarka u skoku uvis Angelina Topić (18) istakla je da je zadovoljna posle osvajanja petog mesta na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu, ali ipak ističe da zna da je mogla da ostvari bolji rezultat.

Naša talentovana  atletičarka  je rekla da je imala dosta problema sa zaletom, te da je morala da menja način na koji se inače kreće.

- Utisci su okej, šta da kažem, jednostavno mora da se slegne još malo iz razloga što je skok uvis brutalna disciplina, išli smo zaista na sve ili ništa. Imala sam dosta problema sa zaletom zato što jer imam dugačak zalet koji se nije poklopio sa ovom dvoranom, dužina sa koje se zalećem je bila kratka za mene. Morala sam da krećem iz druge, treće staze, pa sam sam morala da idem iz nagiba i tu sam morala da se snađem i trke su tekle tako kako su tekle - izjavila je Angelina.

Kaže da je na ovom takmičenju išla na sve ili ništa, ali da ovaj put nije imala sreće.

Foto: profimedia

Angelina Topić

 

- Dok se takmičim, dok skačem nekako mozak pošaljem na pašu, tako da sada nisam mnogo rečita. Jednostavno nisam imala sreće. Kao što ste videli propustila sam visinu 195 i stavila sam odmah na visinu svog rekorda i... Mislim videćete snimak, baš sam što se kaže rušila čarapom. Išli smo na to ili ću biti treća ili peta - dodala je naša mlada sportiskinja.

Jasna je po pitanju šta je glavni cilj u tekućoj sezoni, a u pitanju je zlatna medalja na Svetskom juniorskom prvenstvu. Na kraju je istakla ne bi nipošto trebalo da bude nezadovoljna.

- Božja je volja, nekada će se desiti, nekada neće da se desi. Možda baš sledeći put bude. Meni je odgovaralo, taman posla da sam razočarana, hvala Bogu da sam došla do ovde, peto mesto na Svetskom prvenstvu je vau. Prošle godine zauzela sam šesto mesto mislim, sedmo. Polako se penjemo gore, i nadam se da ću i ja uskoro da se nađem na podijumu - podvukla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija