• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2015

20:00

PARTIZAN U PLEJ-OFU ZA LŠ Andrija Živković heroj crno-belih

Partizan

PARTIZAN U PLEJ-OFU ZA LŠ Andrija Živković heroj crno-belih

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Steauu sa 4:2 (1:2) u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona i tako došli na korak od grupne faze elitnog takmičenja

TOK MEČA

Drugo poluvreme: 

KRAJ MEČA!

- 90+2': GOOOOOL! 4:2 - strelac je Nikola Trujić! Samo minut pošto je ušao u igru umesto Babovića Trunić je zatresao mrežu gostiju i overio plasman crno-belih u četvrto kolo kvalifikacija

- 87': Gosti su krenuli na sve ili ništa tako da srpski šampion ima puno prostora da iz kontri stigne do četvrtog gola.

- 84': Pokušao je Darko Brašanac, ali je je njegov udarac završio preko gola.

- 82': Fenomenalni driblinzi Andrije Živkovića, odličan centaršut, ali je ispred Abubakara u spoeldnjem trenutku intervenisao jedan igrač gostujućeg tima.

- 78': Mogli su crno-beli da overe plasman u narednu rundu, ali su se prekombinovali. Najpre je Živković imao priliku da šutira, ali je odlučio da doda Brašancu. Ovaj je takođe bio neodlučan, potom dodao Saši Iliću ali je udarac kapitena partizana izblokiran.

- 73': Pokušao je Abubakar po levoj strani, prevario čuvara ali je njegov pokušaj da centrira izblokiran.

- 69': GOOOOOOL! 3:2 - Andrija Živković! Mladi krilni fudbaler je doneo vođstvo svom timu. Odlično se snašao u kaznenom prostoru gostiju, driblingom jednog protivničkog igrača poslao "po burek" i potom sjajnim udarcem pogodio kontra ugao gola Steaue. 

- 67': Nekoliko centaršuteva igrača Partizana u prethodnim minutima utakmice, ali je Kožokaru dominirao.

- 63': Prilika za goste, šutirao je Tade sa oko 15 metara, ali je lopta otipla pored stative.

- 61': Umesto Božinova ulazi Saša Ilić.

- 60': GOOOOOOL! 2:2 - Jevtović. Vezista Partizana je šutirao sa oko 25 metara, lopta je zakačila Papa, promenila putanju i prevarila golmana Kožukarua.

- 56': Prekršaj Giljermea nad Živkovićem. Prekid je izveo Babović, pokušao direktno na goliskosa sa desne strane, ali je Kožukaru bio na metu.

- 51': Umesto Čipčijua na terenu je Giljerme.

- 49': ŠTETA! Božinov je bio neprecizan i pogodio stativu, pa su crno-beli propustili sjajnu priliku da dođu do izjednačenja.

- 48': Greška odbrane Steaue, tačnije Papa koji je poklonio loptu igračima Partizana, Brašanac je krenuo ka golu gostiju, ali ga je Varela povukao sa leđa. Vezista crno-belih je pao, sudija svirao penal i Vareli pokazao crveni karton.

Prvo poluvreme:

"Grobari" su svoje ljubimce u svlačionicu ispratili povicima: "Hoćemo pobedu"

Kraj prvog poluvremena

- 42': Dubinska lopta prema Abubakaru, ali je golman Steaue bio brži od njega.

38': Poništen gol Božinova zbog ofsajda. Andrija Živković je izveo slobodan udarac, Bugarin je šutirao glavom i zatresao mrežu gostiju, ali je prethodno bio najbliži golu rivala, pa je pomoćni arbitar sigao zastavicu.

- 33': GOL! 1:2 - strelac Hamrun! Petrović je izgubio loptu na oko 25 metara od svog gola, lopta je došla do Adrijana Popa koji pronalazi Hamruna u srcu šesnaesterca, a ovaj rutinski pogađa mrežu Živkovića.

Starsportphoto©

- 32': Opasan napad gostiju. Hamrun je prozujao po desnom boku, ali je nešto lošije centrirao pa lopta nije stigla do Tadea.

- 27': Tade je pogodio prečku! Imao je sreće Partizan, pošto je posle udarca napdača Steaue, Živković zakačio loptu koja je potom pogodila prečku.

- 26': Prodor Abubakara po levoj strani, lopta mu je malo pobegla, ali je ipak u poslednjem trenutku uspeo da je zahvati i centrira, međutim niko od igrača Partizana nije naleteo na nju.

- 20'. Novu priliku imao je kapiten crno-belih, pokušao je makazicama, ali je lopta prošla pored stative.

- 17': Posle furioznog starta, sada je malo opao tempo.

11': GOL! 1:1 - strelac je Muniru. Nisu uspeli defanzivci Partizana da izbiju loptu iz svog kaznenog prostora. Balažic nije uspeo da je zahvati, dok je posle kontakta Vulićevića sa loptom, ona "sela" na volej Muniruu koji je zakucao u mrežu nemoćnog Živkovića.

- 9': Pokušao je Brašanac sa dvadesetak metara, ali je Kožokaru bio priseban.

- 8': GOOOOOOL! 1:0 - Babović! Katastrofalna reakcija Papa koji je fenomenalno asistirao kapitenu crno-belih. Baboviću nije bilo teško da sa seda-osam metara pogodi preznu mrežu gostiju.

- 7'. Kontra gostiju, bilo je "četiri na četiri", ali se Dornelas odlično postavio.

- 5': Prva velika prilika za Partizan. Posle kornera koji je izborio Babović, Andrija Živković je centrirao, ali se Balažic sa svega nekoliko metara nije najbolje snašao pred golom gostiju.

- 3': Odmah uzvraća Steaua. Bilo je veoma opasno pred golom Živkovića, ali su crno-beli supeli da se odbrane. Izveli su gosti i dva uzastopna kornera.

 

 

- 2': Prvi pokušaj crno-belih, Vulićević je centrirao sa desne strane, ali je golman gostiju intervenisao. 

- Minutom ćutanja je obeleženo stradanje srpskog naroda, prognanog iz Hrvatske pre 20 godina u akciji "Oluja". Posle toga su navijači krenuli da pevaju: "U boj krenite junaci svi..."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 8 godina

Као звездаш, играчима Партизана честитам на заслуженој победи. Браво момци, искрено желим да се пласирате у Лигу Шампиона.

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija