• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2017

10:11

VUČELIĆ: Partizan je kažnjen zato što je srpski klub i zbog lošeg statusa u štampi!

Partizan

VUČELIĆ: Partizan je kažnjen zato što je srpski klub i zbog lošeg statusa u štampi!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić ocenio je danas da taj klub niti tone niti se uprava "češlja" i da je UEFA odredila drakonsku kaznu Partizanu zato što je srpski klub

Vučelić je rekao za Tv Pink da je prestao razlog za suspenziju UEFA Partizana sa evro scene u prvoj od naredne tri sezone kada izbori plasman zato što "od danas ne postoji razlog za supsenziju pošto će danas biti izmirene obaveze" prema poveriocima.

Vučelić je rekao da dug crno-belih iznosi samo 370.000 evra i da će to rešiti uz pomoć države.

To su gluposti da je Patizan pred kolapsom, naglasio je predsednik kluba.

- To je bila neuobičajena komunikacija sa UEFA zato što je ova kazna stvarno prestroga, za razliku od dvadesetak klubova koji imaju mnogo goru situaciju, dok naša nije tako strašna - rekao je Vučelić.

On je potvrdio da je Telekom uplatio avans Partizanu od 56 miliona dinara.

- Jeste, isplaćeno je 56 miliona dinara, ali to nije za nove obaveze već stare plus nove obaveze - naveo je Vučelić.

On je rekao da je Partizan uputio žalbu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani na suspenziju UEFA i objasnio da sada postoje razne mogućnosti u okviru rešavanja ovog problema.

- Može se odrediti posrednik i mi upavo na tome radimo, imaćemo sastanke u UEFA, moguće je to rešiti. Ja sam optimista i mislim da ćemo mi to rešiti - naveo je Vučelić dodajući da će to biti biti rešeno poravnjanjima i na legalan način.

On je rekao da je jedan od razloga za kaznu Partizana i to što uživa ovakav tretman u našoj štampi.

- Naša štampa se, takođe, prenosi u druge štampe. Zato što mi, kao što navijamo protiv (košarkaškog trenera) Željka Obradovića, tako navijamo i protiv Partizana - rekao je Vučelić.

Na pitanje koliki je ukupan dug Partizana, Vučelić je rekao da će se to znati kada bude gotov završni račun.

- Ali, on će biti manji od 15 miliona evra odnosno manje nego što je bio ranije - naveo je Vučelić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 7 godina

Baba se*a nas zajebava. Crvena zvezda je kažnjena zato što je bugarski klub.Dajk ne lupetaj koliko imaš godina a lažeš.

Lazni bot

pre 7 godina

Tipican kadar danasnjeg rezima za sve su drugi krivi on jadan svi ga napadaju,to mi bas lici na jednog najviseg iz vlasti.

Dejan

pre 7 godina

Covic i on braca po lopovluku ali i lukavosti kroz svaku vlast su se provukli i mnogo znaju o svima zato ih i ne diraju a zatvor je odavno trebao da bude njihova kuca.

Axax

pre 7 godina

Treba ih izbaciti u četvrtu ligu, zato što su pre par godina likovali kada je Zvezda bila u toj situaciji. Sa ponosom su otišli u kvalifikacije za LŠ. Sve se vraća vraća sve se plaća. \n

Dusan

pre 7 godina

Nema nasem fudbalu pomoci dok ga vode politicari i lopine. Pod hitno sve klubove privatizovati.Klubovi im sluze za licno bogacenje i promovisanje.

lale

pre 7 godina

Sto bi drzava pomagala lopove.Misli jevtinije da im da novac na slobodi nego da ih sve corkira i jos da ih hrani cuva i oblaci.

Djole

pre 7 godina

Doktor demagogije,pa da kaznili su vas zato što vas nevole!Kaznili su vas zato što ste bagra hohštaplerska i što obaveze ispunjavate samo prema sebi,a za Partizan vas boli uvo!Jedino rešenje za spas Partizana je us..na motka,kojom će vas grobari uskoro počastiti!!!

zoran

pre 7 godina

Ovaj covek je najvece zlo koje je snaslo Partizan,od osnivanja.\n

Vladimir Grobar

pre 7 godina

Ako je kaznjen zato sto je srpski klub zasto onda mislis da ce kazna biti ukinuta? Kao ono urota, svijet mrzi Srbe, pustili su Haradinaja..... Mi bi cijeli svijet promjenili ali ne daj Boze da se mi imalo izmjenimo.

jovan

pre 7 godina

ajde bagro marš iz partizana ,veliki sam grobar ali bi bio najarecniji covek da vas izbace jer drugacije nemozete otici i ti i onaj kezavi iliev\n

monarhista

pre 7 godina

I FSS vas zbog toga kaznio?:-) Ipak si ti pravi covek na pravom mestu!

goran

pre 7 godina

To je ta skola. Mrze nas jer smo Srbi, dug je napravila prethodna vlast. Reciklirane njuske iz 90ih na svim nivoima.

Darko pfc

pre 7 godina

Bilo sta da se desi ja Volim Partizan i uvek cu biti uz njega.Gos.Bjekovicu ti si jedan bezvredan izdajnik i veliki s...d od coveka nemate nigde i kada imamo neku muku odmah se javljas i likujes,kao i onaj gos.Dragojevic, a onda se javi Tumba da drzi slovo od trenera Omladinaca Obilica do naj trofernijeg trenera Partizana izgleda da je zaboravio kako je dosao za trenera Partizana.Ali drugom Publikum o njemu.Svim Tim JANICARIMA dozivotno zaboraniti pristup u Partizanu. Volim ga ko oka dva molim se za njega za slavni klub svima znan Beogradski Partizan.

ćela

pre 7 godina

Ova jajara je isto tako 1991-95 , dok je bio u vlasti , izmišljao neprijatelje SRJ , huškao i bogami obogatio se na grbači tog za njega "napaćenog" naroda . Sada isto izmišlja "neprijatelje" jsd , a svoju ulogu minimizira ??? Šta je taj Ž. Obradović "veliki" Srbin, za koga on navija ,učinio za košarku u svom rodnom mestu ??? Da li je i kako reagovao , kada je u "njegovom" Istanbulu, ubijen navijač C. Zvezde ??? Da li sinoć reagovao na provokaciju B. Bogdanovića , posle posignute trojke (klimanje glavom najmanje 10-15 sec. Ovaj narod zna sve to i ne pada na njihove budalaštine i odvratne komentare !!!!

Branko

pre 7 godina

Ja sam mislio da te bolest, koliko toliko prosla, ali sada vidim da ti se stanje jos vise pogorsalo.

ćela

pre 7 godina

Gospon branko , šta nije istina u mom komentaru ???? Ko je bolestan , određuje stručnjak, a ne ti , iskompleksirani vatikanac !!!! Urami slike druga vučele i želje i klanjaj im se ili križaj , svakodnevno , dok se ne dovedeš u stanje ,u kome ćeš jednom početi da razmišljaš ,kao sav normalan svet !!!!

dosta više

pre 7 godina

koja je poanta? evropski kriminalci se kažnjavaju zbog kriminala srpski kriminalci se kažnjavaju zbog porekla

u magnovenju

pre 7 godina

Kažnjeni ste zato što niste plaćali svoje obaveze. Dva miliona evra je dug za porez. Sad je neko drugi kriv. Sramota...

los status

pre 7 godina

u medijima....???? Au ala mlati.....pa od kada to UEFA kaznjava zbog statusa u novinama? A ako je ko zasticen u novinama to ste vi...

tako jeeeee

pre 7 godina

Vucela.....lako je tebi sa tvojim navijacima...kod njih sve sto kazes prolazi.

Mladen

pre 7 godina

Tacno. Zbog Srba nas kaznjavaju, ali Srba iz uprave kluba .Sutra ce te objasniti da su krivi Bjekovic i ekipa jer vas nisu oterali na vreme.Lopovluk i bezobrazluk nemaju granice.Pa sto niste pozajmili pare od ovih sto su vam stampali majice, niste ih valjda nosili za dzabe.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17