• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.03.2017

10:19

TAVAMBA OTKRIO: Najviše volim da igram sa Leonardom i Ilićem!

Partizan

TAVAMBA OTKRIO: Najviše volim da igram sa Leonardom i Ilićem!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba istakao je da se uklopio u igru crno-belih, kao i da na terenu najbolje funkcioniše sa saigračima Sašom Ilićem i Leonardom de Souzom

Reprezentativnu pauzu u prvenstvu, igrači Partizana su iskoristili da odigraju prijateljski meč sa Radnikom iz Bijeljine, crno-beli su slavili golovima Tavambe i Leonarda (2:0).

- Veoma sam srećan što sam se upisao u listu strelaca na utakmici protiv Radnika i iskreno se nadam da će biti još golova sa moje strane do kraja prvenstva. Osećam se kao deo tima i zaista se trudim da razumem način igre svakog igrača pojedinačno, kao i da se ukopim sa njima. Na terenu se najbolje slažem sa Ilićem i Leonardom - izjavio je Tavamba za klupski sajt.

Kamerunski fudbaler veruje da njegova ekipa može da nadoknadi bodovnu razliku i prestigne Crvenu zvezdu na kraju prvenstva.

- Radimo veoma naporno kako bismo postigli što više golova u utakmicama koje dolaze. Nadamo se da ćemo dobrim igrama uspeti da nadoknadimo tih šest bodova minusa u odnosu na prvu ekipu. Naše je da radimo kao do sada, fokusiramo se na svaku sledeću utakmicu i pobeđujemo - istakao je Tavamba.

Partizan će u subotu gostovati u Nišu ekipi Radničkog u 28. kolu Superlige Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija