• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2018

19:23

CRNO-BELI U STRAHU, Danilo Pantić u četvrtak na snimanju!

Partizan

CRNO-BELI U STRAHU, Danilo Pantić u četvrtak na snimanju!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Zemun 2:0 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije, ali i posle trijumfa trener crno-belih Zoran Mirković ima razlog za brigu, jer se Danilo Pantić povredio u finišu utakmice i zbog bola u zadnjoj loži morao je da napusti igru



U Partizanu je nakon meča rečeno da će mladi vezista u četvrtak biti snimljen magnetnom rezonancom i da će tada biti poznata težina povrede, kao i dužina oporavka.

Strelac prvog gola crno-belih, Svetozar Marković, govorio je posle meča upravo o Pantiću, opisujući svoj pogodak. Mladi štoper rekao je da akcija nije bila uigravana na treningu, već da je posledica odličnog dodavanja Marka Jankovića.

- Uigravali smo dosta akcija na treninzima, ali moj gol nije bio uigran. Dača i Mare su lepo odigrali, Mare savršeno centrirao na peterac, a ja sam se našao na pravom mestu u pravo vreme - kazao je Marković

Talentovani štoper rekao je da su crno-belih odigrali utakmicu kakvu su i očekivali - tešku.

- U prvom poluvremenu smo imali šanse, lopta je bila uglavnom u našem posedu, ali u završnici nismo bili mirni i nismo uspeli da iskoristimo šanse. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu do postignutog gola, da bismo smo se potom povukli, što nismo trebali da uradimo. Kada se saberu utisci možemo biti zadovoljni, jer smo pobedili i nastavili takmičenje u Kupu Srbije - dodao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija