• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2019

21:14

TRKA ZA TITULU JE GOTOVA! Savo Milošević utučen posle poraza od Voždovca: Nerealno je u ovakvim okolnostima, znate vi koje su to!

Partizan

TRKA ZA TITULU JE GOTOVA! Savo Milošević utučen posle poraza od Voždovca: Nerealno je u ovakvim okolnostima, znate vi koje su to!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević utučenog stanja priznao je da je trka za šampionsku titulu crno-belih nakon poraza od Voždovca (2:1) okončana

Partizan je posle serije dobrih rezultata platio danak umoru i izgubio od Voždovca, što ga anuliralo pobedu u derbiji od pre dve nedelje pa je zaostatak za Zvezdom minus četiri.

Prema Miloševićevom mišljenju, dovoljno da se preseče i kaže da je trka za titulu u Srbiji gotova.

Verovatno smo sa ovim rezultatima izgubili trku za titulu. Mislim da nije realno očekivati da mi uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima. Neću komentarisati suđenje, vi vrlo dobro znate koje su to okolnosti. Ali se sve videlo i dobro znate koje su to okolnosti. Prosto nemoguće. Nemoguće, nemoguće... U ovim oklonostima se boriti za titulu... Ako se to nekome ne sviđa, šta da mu radim. Ne mogu da lažem sebe i druge. Nije realno - rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

(VIDEO/FOTO) "VALJAK" ZARIBAO! Greške defanzivaca Partizana donele pobedu Voždovcu!

Kako je istakao, do kraja prvenstva potrudiće se da izvuče maksimum iz ekipe.

Ništa. Trudićemo se da damo sve od sebe do kraja prvenstva. Da radimo najbolje što znamo i umemo i to je to. Gledam da se fokusiram na svoj posao. Neke stvari prosto nisu do nas. Pokušavam da se ne nerviram oko tih stavri koliko je to moguće, ali ne mogu da zatvorim oči ni da zabijem glavu u pesak kao noj. Naravno da eneregija ode dole u ovakvim situacijama. Koliko god znali kakve su okolnosti i situacija, ipak smo se trudili da damo svoj maksimum i da probamo da napravimo prvenstvo zanimljivim. I da probamo da napravimo igru zanimljivom. Za navijače, za vas medije... Ali nekad je teško stvarno - rekao je Milošević.

(VIDEO) MILOŠEVIĆ BESAN KAO RIS, HTEO DA ZGROMI SUDIJU! Pogledajte da li je bio penal za Voždovac!

Kao glavni razlog poraza od Voždovca Milošević navodi nedostatak energije koja ih je krasila u prethodnom periodu.

U najkraćim crtama, nismo uspeli da povratimo energiju od pre neki dan. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim mojim igračima na htenju, imali smo više od igre i mnogo šansi koji nismo uspeli da iskoristimo. Falilo nam je dodatne energije. Sve što je do Partizana je moja krivica i moja odgovornost, slobodno tako napišite. Individualne greške su stvari koje se dešavaju. Pogotovo kada su mladi igrači u pitanju. Ali nećemo ih zbog toga precrtati, niti kriviti. Rekli smo da imamo šest-sedam mladih igrača i da je logično da se dešavaju takve stvari - zaključio je Milošević.

Partizan u sredu putuje na noge ekipi Vodojaže u Grošnici, a zatim nakon reprezentativne pauze slede gostovanja u Lučanima ekipi Mladosti i duel protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GaPr

pre 4 godine

Samo polako i napred. Jasno je nama da nam ne daju da budemo prvi. Zato pokusajmo u LE da nesto napravimo, barem da se ne obrukamo i ako je ikako moguce prodjemo grupu. Mi smo nedavno u derbiju pokazali ko je najbolji u Srbiji, a oni neka se bave necasnim radnjama. Nece ni to do veka. Napred Partizan!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija