• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2019

09:22

POTREBNO JE MALO SREĆE! Mitar veruje da Junajted može da padne pred "grobarima"!

Partizan

POTREBNO JE MALO SREĆE! Mitar veruje da Junajted može da padne pred "grobarima"!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana igraju protiv Mančester junajteda (18.55) a Aleksandar Mitrović veruje da crno-beli mogu da naprave iznenađenje

- Partizan je kući uvek neugodan. Uz malo sreće, sve je moguće. Pred "grobarima" će da bude sasvim drugačija utakmica od očekivane u Mančesteru. Naši klubovi, to mora da se poštuje, uživaju prednost domaćeg terena. Gledao sam i kako su crno-beli odigrali u Kazahstanu, očigledno imaju dobar tim i sa sjajnim trenerom, kakav je Savo Milošević, mogu daleko da doguraju. Često se čujem da Stojketom, Miletom, Markecom i Bambijem, uveravaju me da imaju odličan ambijent u timu. Vidim i da mlađe snage imaju dobar štof - rekao je Mitrović za "Žurnal".

NE ODSTUPA NI PROTIV JUNAJTEDA! Partizanovih startnih 11 - dokaz da se Milošević ne plaši "crvenih đavola"!

Mitar je nastavio u istom ritmu.

Mančester junajted je najveći engleski klub, ovde ima posebnu dimenziju. Svi pričaju o njemu, u Engleskoj se najviše prati. Uvek ima vrhunske igrače, što je pokazao i u poslednjem meču, protiv Liverpula. Ogroman kvalitet na jednom mestu, nekad nije lako ni uklopiti sve njih u moćnu ekipu. Niko protiv Junajteda ne može da bude favorit, ali daleko od toga da crno-beli nemaju pravo na nadu.

Mitrović posebno ceni trenera Partizana.

Savo Milošević je jedan od grača na koje se i danas ugledam. Imamo slične karakteristike, čuli smo se i često se viđali. Veliki čovek, uvek mi daje savete i sve mu najbolje želim, kao čoveku i sportisti. Voleo bih da uspe u Partizanu. Fenomenalno radi, biće sve bolje, crno-beli igraju lepršavo, s velikim broje šansi, jednostavno gaje taj stil. Kakav fudbaler, takav i trener. Klub mora da stoji iza takvog čoveka i stručnjaka. Doći će i periodi loše igre, ali Partizanovi ljudi moraju da ga zaštite. Milošević ima pravo na kredit. I to velik - zaključio je Mitrović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija