• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

13:57

"GROBARI" ČEKAJU LOVERNJA, ALI... Fenerbahče poslao jasnu poruku Partizanu

Partizan

"GROBARI" ČEKAJU LOVERNJA, ALI... Fenerbahče poslao jasnu poruku Partizanu

Podeli vest

Generalni menadžer Fenerbahčea Mauricio Gerardini demantovao je mogućnost prelaska Žofrija Lovernja u Partizan

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović pre nekoliko dana potvrdio je da pregovara sa turskim klubom u vezi sa povratkom Francuza u Humsku 1. Međutim, prema rečima čelnika Fenera, Lovernj će ostati u Istanbulu.

- Niko nas nije kontaktirao. Žofri je naš igrač i deo našeg tima. Postoje neobjašnjive stvari van svlačionice i svi moraju to da poštuju. To kontrolišu treneri i klubovi. Žofri je i dalje naš igrač, nemam šta više da objašnjavam -  rekao je Gerardini za "Talkbasket".

TEO, NEĆEŠ SE NAIGRATI PRED 15.000 "GROBARA"! Veličkovića drugarstvo ne zanima: Na terenu samo pobeda, makar mi familija bila! (VIDEO)

TEO SE BAŠ NAOŠTRIO ZA PARTIZAN! Srbin ostvario rekord sezone u Virtusu!

 

Lovernj retko igra u poslednje vreme,Željko Obradović ga je udaljio iz prvog tima zbog nediscipline, kako su pisali turski mediji.

- Svako može da kaže da želi nekoga, a treneri ponekad mogu da sklone igrača kako bi poslali poruku njemu i celoj ekipi. Ali to se dešava u svakoj porodici. Siguran sam da je svakom od nas roditelj nekad rekao: 'Nećeš to raditi nedelju dana, nećeš ići tamo mesec dana'. To je primer odnosa između trenera i igrača. Kao što sam rekao, Žofri je deo našeg tima i ostaće tako.

Francuz je propustio poslednjih pet mečeva Fenerbahčea. Poslednji put nastupio je 22. decembra. Lovernj ove sezone prosečno beleži 7,8 poena uz 3,3 skokova po meču štu mu je najgora statistika u karijeri u Evroligi.

ŽOC IZBACIO LOVERNJA IZ EKIPE! Besan zbog noćnih izlazaka, nediscipline, dekoncentracije...Da li je Partizanu potreban ovakav Žofri?

CECA JE CRVENO-BELA, ALI NISAM MOGAO DA JE ODBIJEM! Košarkašu Mornara teško pao susret sa pevačicom

 

Rok za registraciju igrača za prva tri kola Top 16 faze Evrokupa ističe 7. januara u 18 časova. Partizan u prvom kolu dočekuje jednog od favorita takmičenja Virtus Bolonju u sredu, 8. januara od 20 časova u beogradskoj "Štark areni".

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija