• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

22:11

(VIDEO) PARTIZANOVA DECA IDU U KELN! Crno-beli pobedili Francuze i overili vizu za završni turnir Evrolige!

Partizan

(VIDEO) PARTIZANOVA DECA IDU U KELN! Crno-beli pobedili Francuze i overili vizu za završni turnir Evrolige!

Podeli vest

Juniori Partizana pobedili su ekipu Pariza sa 79:67 (19:14, 21:12, 19:25, 20:14) i plasirali se na završni turnir Evrolige ovog proleća u Kelnu

 

Klub iz Humske je u završnoj predstavi u Železniku savladao Pariz (79:67) i zaokružio sjajan vikend, pošto je prethodno bio bolji od Makabija, Panatinaikosa i Crvene zvezde. Nedeljno veče u hali FMP-a nije bilo dramatično kao u okršaju sa večitim rivalom, kad je odluka pala u završnim sekundama, ali daleko od toga da Parni valjak nije morao da poveća broj obrtaja kako bi se kvalifikovao za završnicu u Nemačkoj.

(VIDEO) KAKVA DRAMA NA DERBIJU! PARTIZAN U POSLEDNJOJ SEKUNDI SRUŠIO ZVEZDU! Centar crveno-belih poklonio crno-belima prolaz u finale u poslednjoj sekundi!

Izabranici trenera Milivoja Lazića sve vreme su kontrolisali i igru i rezultat, u jednom trenutku vodili 15 razlike, pa iako su Francuzi u drugom poluvremenu prišli na samo tri poena, prednost domaćina nije bila ozbiljno ugrožena. Pogotovo što su Nikola Radovanović i Petar Živojinović pogađali u odsudnim trenucima i „ubijali u pojam“ rivala, taman kad se činilo da bi mogao da uhvati priključak.

 

 

Radovanović je bio najefikasniji sa 12 poena, Sar i Jovanović su postigli po 10, dok je kod Pariza Danijel Batho bio najbolji sa 24 poena. Uz Partizan za titulu prvaka Evrope boriće se Gran Kanarija, Real Madrid i Ritas.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Pustila ih zvezdina deca,velike vajde od toga....

Goran

pre 4 godine

I da osvoje evro ligu nemaju sanse da udju u prvi tim stranaca u crno belom.Nema DULETA VUJOSEVICA nema ni stvaranja novih igraca.Kupuju se gotovi-strani parama poreskih obveznika bez ikakve brige i stida,valjda da bi se pokazalo da smo svi necije vlasnistvo.I kad se izgostira sutne se i unisti pa se nadje nova zrtva.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra
Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo teško ubistvo u pokušaju, počinjeno 9. decembra prošle godine i uhapsili dvojicu osumnjičenih, N. K. (56) i S. K. (27) iz ovog grada.

10.05.2024

12:04

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija