• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

17:56

(VIDEO) KAKVA DRAMA NA DERBIJU! PARTIZAN U POSLEDNJOJ SEKUNDI SRUŠIO ZVEZDU! Centar crveno-belih poklonio crno-belima prolaz u finale u poslednjoj sekundi!

Košarka

(VIDEO) KAKVA DRAMA NA DERBIJU! PARTIZAN U POSLEDNJOJ SEKUNDI SRUŠIO ZVEZDU! Centar crveno-belih poklonio crno-belima prolaz u finale u poslednjoj sekundi!

Podeli vest

Juniori Partizana pobedili su vršnjake iz Crvene zvezde u derbiju Evrolige koji je odlučivao o prolazu u finale turnira u Beogradu sa 78:77 nakon nestvarne drame u Železniku

 

Mladi košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u utakmici Evroliginog NextGen ,,Marko Ivković“ turnira rezultatom 78:77.

DRŽAVA IZ BUDŽETA POMAŽE VEČITIM RIVALIMA! Vlada Srbije odobrila pomoć Zvezdi i Partizanu od 72.000.000 dinara!

Iako je Crvena zvezda tokom čitavog meča diktirala tempo, bila bolja i imala ubedljivu i dvocifrenu prednost, Partizan je briljantnom igrom u četvrtoj deonici u poslednjim sekundama prokrenuo rezultat i slavio.

Foto: kkcrvenazvezda

Vodili su crveno-beli na poluvremenu 45:31 na krilima odlične igre Brankovića koji je ubacio 15 poena, na kraju treče 61:50, a u poslednja dva minuta 77:68 – i opet izgubili!

Crveno-beli su na minut do kraja meča imali čak 12 poena prednosti, ali su crno-beli polako topili vođstvo rivala. Ipak, delovalo je da Partizan neće imati snage da stigne do potpunog preokreta.

Samo 35 sekundi do kraja viđena je slična situacija kao u finalu Kupa Radivoja Koraća prošle nedelje. Zvezdini klinci vodili su šest razlike, ali je onda usledila trojka crno-belih i velika drama.

Foto: Youtube printscreeen

Partizan je imao napad za pobedu na osam sekundi do kraja pri rezultatu 77:76 za crveno-bele. Crno-beli su promašili šut, ali je tom prilikom Branković povukao mrežicu i poeni su bili priznati pa će Partizan u borbu za pehar.

Junak meča, Lazar Stefanović je postigao čak 22 poena i vodio svoj tim do pobede. Ispratili su ga i dvocifreni bili Đorđije Jovanović sa 13 poena, te Nikola Radovanović sa 12 poena. Na drugoj strani, gledali smo odličnu partiju Filipa Brankovića sa 17 poena, te Milutina Ostojića sa 15 poena i Nikole Manojlovića koji je meč završio sa 13 poena.

Pogledajte završnicu meča na videu u nastavku:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija