• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2020

12:19 >> 12:13

PARTIZAN ZAIGRAO NAKON KORONE! Milošević video razigranog Stevanovića, ali već ima jednu glavobolju!

Partizan

PARTIZAN ZAIGRAO NAKON KORONE! Milošević video razigranog Stevanovića, ali već ima jednu glavobolju!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su prvi kontrolni meč nakon pandemije koronavirusa na stadionu u Humskoj i to između sebe podeljeni i dve ekipe, crnu i belu (2:3)

 

Prva utakmica nakon pandemije koronavirusa daleko je bila od zvanične, ali je Savo Milošević (na ovom meču u ulozi sudije) mogao da na delu vidi svoje fudbalere posle dva meseca pauze.

PARTIZAN PRONAŠAO ZAMENU ZA SADIKA! Crno-beli dovode napadača iz Afrike?

Imao je i šta da vidi. Mladi Filip Stevanović pokazao je da će u nastavku sezone biti jedan od glavnih šrafova ekipe Partizana. Sa lakoćom je kontrolisao loptu, trčao, a upisao se i u strelce u 29. minutu utakmice.

Foto: FK Partizan

Rezultat je, naravno, bio u drugom planu, a ekipa Belih na kraju je pobedila sa 3:2. Ipak, ono što može da zabrine Miloševića jeste povreda Aleksandra Lutovca koji je morao van terena posle 20 minuta igre, a zamenio ga je novajlija Denis Stojković, nekadašnji igrač Juventusa.

Umar Sadik još uvek nije namestio nišanse sprave pa se pre pogotka u 37. minutu (igralo se dva puta po 35 minuta) propisno izblamirao i to u dva navrata kada je iz neposredne blizine mašio čitav gol.

Crni tim se vratio u igru sa penala golom Matića, a onda i Asana posle odbitka, da bi konačan rezultat i zasluženu pobedu Belom timu doneo Natho takođe iz jedanaesteca.

Da li će crno-beli odigrati još neku utakmicu pre početka prvenstva ostaje da se vidi, ali nema sumnje da će Milošević imati na čemu da poradi pre povratka.

 

PARTIZAN (BELI) - PARTIZAN (CRNI) 3:2 (1:0)

F. Stevanović u 29. minutu, Sadik u 37. minutu, Natho (penal) u 60. minutu za Bele - Matić u 40. minutu (penal), Asano u 54. minutu za Crne

Stadion: Partizana, Sudija: Savo Milošević

BELI: Stojković, Lutovac (od 20. Denis Stojković), Ostojić, Vitas, Urošević, Natho, Smiljanić, Marković, Stevanović, L. Pavlović, Sadik

CRNI: N, Stevanović, Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Brežančić, Zdjelar, Šćekić, Lakčević, Asano, Ivanović, Matić

KRAJ!

65. minut - Sjajan šut Markovića sa nekih 20 metara, ali Stevanović sada na visini zadatka!

60. minut - GOOOOL! Ponovo vode Beli! Natho sa penala donosi vođstvo!

54. minut - GOOOOOL! Asano za izjednačenje! Matić je glavom pogodio stativu, ali se lopta odbila na nogu Japancu kome nije bilo teško da poravna rezultat!

47. minut - Dobar pokušaj Natha iz slobodnog udarca, ali lopta ide preko gola.

40. minut - GOOOOL! Ivanović je bio srušen u šesnaestercu rivala, a Matić koristi najstrožu kaznu i smanjuje rezultat.

37. minut - GOOOOL! Konačno Sadik! Sada nije mogao da promaši!

36. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Foto: FK Partizan

POLUVREME! Odlučeno je da se igra dva puta po 35 minuta!

33. minut - Marković je ostavio loptu na tacni Sadiku, ali Nigerijac maši nemoguće! Uspeo je da sa pet metara prebac ceo gol!

29. minut - GOOOL! Filip Stevanović kruniše solo akciju pogotkom!

27. minut - Na drugoj strani terena Sadik je izašao jedan na jedan sa Stevanovićev, ali se ponovo spetljao i promašio.

25. minut - Ivanović je probao da donese prednost ekipi u crnoj opremi, ali je njegov šut bio slab za Stojkovića.

20. minut - Denis Stojković menja Lutovca koji se požalio na povredu.

11. minut - Sada su Crni imali dobru šansu. Matić i Asano su kombinovali, ali od svega na kraju su dobili samo korner.

9. minut - Odličnu priliku imao je Lazar Pavlović za ekipu u Belim, ali je sa svega tri metara šutirao pored desne stative.

8. minut - Sadik je bio u sjajnoj prilici, ali je od svega pogodio samo stativu!

11.00 - Utakmica je upravo počela!

10.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prvom kontrolnom meču Partizana pred nastavak sezone u Superligi Srbije. Uz naš portal pratite uživo deševanja sa Topčiderskog brda.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17