• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2021

09:59

AS PARTIZANA NA METI TURAKA! Crno-beli traže najmanje 5.000.000 evra!

Partizan

AS PARTIZANA NA METI TURAKA! Crno-beli traže najmanje 5.000.000 evra!

Podeli vest

Takuma Asano je na prvom pripremnom meču crno-belih protiv Zaglebja privukao pažnju klubova iz Turske

Reč je o Antaliji i Alanji, čiji predstavnici su u sredu čak i dolazili u hotel crno-belih ne bi li saznali detalje o eventualnom poslovanju, prenosi Telegraf.

Odmah posle utakmice sa Zaglebjem, skaut Antalije je prišao ljudima iz Partizana, konkretno prvom čoveku sportskog sektora i raspitivao se o Takuma Asanu, a posle dva dana Alanja je poslala izaslanika direktno u hotel, kako bi se detaljnije upoznali sa statusom napadača.

Foto: Starsportphoto

Takuma Asano na meti Turaka

Turcima je poručeno da Asano ne može iz Partizana ispod 5.000.000 evra obeštećenja, jer je trenutno jedan od najstandardnijih fudbalera crno-belih.

Turci su na potezu, a šansu da reaguju imaju već u četvrtak na drugom kontrolnom meču crno-belih protivc Rubina iz Kazanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija