• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M.G.

20.04.2021

07:15

SALE BI NAPRAVIO ČUDO OD PARTIZANA! ODUŠEVLJENJE zbog mogućeg povratka LEGENDE CRNO-BELIH u Humsku!

Partizan

SALE BI NAPRAVIO ČUDO OD PARTIZANA! ODUŠEVLJENJE zbog mogućeg povratka LEGENDE CRNO-BELIH u Humsku!

Podeli vest

Bivši reprezentativac Željko Rebrača i nekadašnji pomoćni trener Miroslav Muta Nikolić smatraju da bi Partizan napravio fantastičan potez kada bi doveo Aleksandra Đorđevića za trenera

Aleksandar Đorđević bi sigurno preporodio Partizan, samo je pitanje da li je njegov povratak realan, poručuju Željko Rebrača i Miroslav Muta Nikolić u razgovoru za Informer!

Nekadašnji reprezentativac i čuveni trener ističu da bi povratak legendarnog asa bio nešto najbolje što se dogodilo crno-belima u poslednjih nekoliko godina. Đorđević će na kraju sezone najverovatnije napustiti Virtus iz Bolonje, s kojim ove sezone nije uspeo da ostvari primarni cilj i da osvoji Evrokup. Italijanska ekipa eliminisana je u polufinalu od ruskog Uniksa, pa mediji na "čizmi" pišu da će nekada najbolji košarkaš Evrope na kraju sezone ostati bez posla.

Foto: Starsportphoto©

 

Čim se pojavila ta informacija, krenule su i spekulacije da bi Đorđević posle 29 godina mogao da se vrati u Partizan, kojem je 1992. trojkom u poslednjoj sekundi doneo trofej prvaka Evrope. Nije tajna da crno-beli traže trenera i da je sadašnji strateg Aleksandar Matović prelazno rešenje do kraja sezone.


Predsednik Partizana Ostoja Mijailović takođe je raspalio maštu navijača, jer nije demantovao mogućnost da se Đorđević vrati, već je neodređeno rekao: - O tome zaista ne mogu da govorim u ovom trenutku.


Đorđevićev saigrač iz generacije koja je osvojila Kup evropskih šampiona i dugogodišnji reprezentativni kolega Željko Rebrača nema dilemu da je Sale najbolje rešenje za Partizan.

Foto: Starsportphoto

 


- Znam da bi navijači bili oduševljeni njegovim povratkom. Sale je vrhunski stručnjak, vodio je sjajne klubove i reprezentaciju Srbije, s kojom je uzimao medalje. Suvišno je uopšte komentarisati da li je dobar za Partizan ili ne, naravno da jeste, i to sto posto. Bolje je pitanje da li je realno da dođe u Partizan. Na sportskom direktoru Zoranu Saviću i upravi je da vide može li Partizan to da izvede - poručuje Rebrača Informer.

Foto: Starsportphoto

 


Partizan je ove sezone već promenio tri trenera. Prvo je ekipu od Andree Trinkijerija preuzeo Vlado Šćepanović, a nakon nekoliko loših rezultata zamenio ga je Saša Filipovski. Ni slovenački stručnjak se nije proslavio, pa je uprava na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem dala šansu pomoćniku Aleksandru Matoviću da privede sezonu kraju.

Nekadašnji Đorđevićev prvi saradnik iz reprezentacije Srbije Miroslav Nikolić kaže da je Sale najbolje rešenje za "parni valjak". Međutim, ni čuveni Muta nije siguran koliko je dolazak tako velikog imena u Humsku realan u ovom trenutku.


- Mi jesmo prijatelji, ali nemam informacije u vezi s tim da li će doći u Partizan. Ako bi se to desilo, za klub bi bilo odlično. Prvo, siguran sam da bi doneo rezultat, uticao bi pozitivno na razvoj mladih igrača i bio bi to sjajan marketinški potez. Takve košarkaške legende su potrebne Partizanu. Svi znaju da je Sale veliki trener, igrač, čovek... Sada je sve u magli, on ima klub, ne znam ni koliko je realno da dođe, ali suvišno je govoriti koliko bi to značilo klubu - iskren je Nikolić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdjurdjevic

pre 3 godine

Kakvo čudo bi napravio? Što to nije učinio sa Panatenaikosom, Bajernom ili Virtusom, gde je imao neuporedivo bolje igrače nego što će imati u Partizanu. Pa ne igra on !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija