• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2021

11:22

GROBARI U DELIRIJUMU! Partizan želi legendu za trenera!

Partizan

GROBARI U DELIRIJUMU! Partizan želi legendu za trenera!

Podeli vest

Vodeći ljudi KK Partizan žele legendu kluba na mestu trenera

Legendarni srpski košarkaš i bivši selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, kako prenosi Srpski Telegraf, velika je želja crno-belih. 

On će kako se uveliko spekuliše napustiti Virtus posle neuspeha u Evrokupu. Ovakav potez "parnog valjka" ne bi trebalo nikoga da iznenadi, posebno jer je poznato da su Zoran Savić (54), novi sportski direktor Partizana, i Đorđević veoma dobri prijatelji i nekadašnji saigrači iz reprezentacije.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Đorđević

Uprava "parnog valjka" posle katastrofalne sezone već razmišlja kako da vrati Đorđevića u klub. 

- Čelnici Partizana bi voleli da dovedu Đorđevića na kraju sezone i smatraju da bi to bio veoma dobar potez. On je legenda kluba i srpske košarke, tako da bi njega poštovali i igrači i navijači - prenosi pomenuti izvor.

Osim Virtusa i reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević je u karijeri vodio Bajern, Panatinaikos, Milano i Beneton. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NA DANAŠNJI DAN PARTIZAN JE POKORIO EVROPU! Od ovih reči se i sada ježi telo...
Partizan

NA DANAŠNJI DAN PARTIZAN JE POKORIO EVROPU! Od ovih reči se i sada ježi telo...

Čuveni 16. april 1992. godine... Svega četiri sekunde, delilo je tada moćni Huventud od titule prvaka Evrope. Par trenutaka pre ključnog momenta, Slaviša Koprivica je dodao loptu Aleksandru Saši Đorđeviću koji je stigao na protivničku polovinu terena, uputio šut vredan tri poena, šut vredan titule prvaka Evrope! Šut vredan ulaska crno-belih u istoriju!

16.04.2021

10:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija