• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2021

19:49

ILIEV NAJAVIO BOMBASTIČAN PRELAZNI ROK! Partizan se "MAČUJE" za pojačanja!

Partizan

ILIEV NAJAVIO BOMBASTIČAN PRELAZNI ROK! Partizan se "MAČUJE" za pojačanja!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan danas je predstavio prvo pojačanje Sinišu Saničanina

Štoper Vojvodine prvi je u seriji pojačanja koja će tokom leta stići u Humski nakon katastrofalnih rezultata u sezoni iza nas. Pravi čovek da objasni šta navijači mogu da očekuju tokom leta je i sportski direktor, ili bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev. 

Foto: partizan.rs

- Naš prvi potez u prelaznom roku, angažovanje Siniše Saničanina, nagoveštava da želimo da budemo na nivou kome pripada Partizan i da tim povodom ne postoji ni najmanja bojazan da naredna sezona neće biti uspešna. Saničanin je jedan od najkvalitetnijih igrača na našim prostorima i nekoliko godina je bio naša želja. Minulih meseci smo pojačali rad kako bismo ga angažovali. Čast nam je što je odabrao naš klub, naš odnos je sve vreme bio pun poštovanja i verujem da je upravo to bilo presudno da potpiše za Partizan - rekao je Iliev. 

Bivši štoper Vojvodine je u Beograd stigao kako bi zamenio Svetozara Markovića koji se vratio u Olimpijakos, a sada su na redu pojačanja za ofanzivni deo tima. 

- Idemo ka napadu, pa ćemo da vidimo da li ćemo prvo dovesti nekog vezistu ili napadača. Verujem da ćemo u narednom periodu imati još lepih vesti za naše navijače, jer se radi intenzivno, svakodnevno, već duži vremenski period. Da je do nas, sve bismo završili odmah, ali igrači koje želimo su kvalitetni i traženi, pa i pod ugovorima, pa moramo malo i da se "mačujemo". Mnogo je posla pred Partizanom, ali idemo u dobrom smeru - istakao je bivši sportski direktor Partizana koji još uvek obavlja tu funkciju. 

Foto: partizan.rs

Za sada nije poznato ko će napustiti crno-bele, ali je to neminovnost da bi tim mogao i da se pojača. 

- Pomalo je nezgodno o tome sada pričati, svi će doći na prozivku, jer je rano za radikalne poteze, pošto u većini zemalja nije ni počeo prelazni rok. Pride, na programu je i Evropsko prvenstvo, koje će sigurno uticati na tržište i pomalo ga razvodniti dok traje. Sve će se dešavati kasnije, nego u "normalnim" sezonama, ali pošto mi dugo već radimo na pojačanjima, nadam se da ćemo u narednih deset do 15 dana, realizovati bar jedno ili dva pojačanja - kazao je Ivica Iliev i nastavio. 

- Prelazni rok je živa stvar, brzo se sve dešava i menja, ali se nadam da ćemo napraviti ovoga leta dobru, dobru dopunu u kadru. Nećemo se toliko obazirati na kvantitet, koliko na kvalitet, jer tražimo nosioce igre - podvukao je Iliev. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 2 godine

Ovaj momak mi deluje veoma stabilno sto je primarni preduslov i za stabilnu i odgovornu igru. Radujem se njegovom dolasku i sa Vojvodom Vujacicem ce biti izvanredan tandem. Da se samo dobro uigraju. Ocekujem da PFC dovede i Vukadinovica i beka Arandjela Stojkovca, takodje iz Vojvodine. Takodje i makar jednog ,ali mnogo vrednog centarfora. Nadam se da nece prodati Summu,ali Stnoje u tom pogledu treba da rascisti sa samim sobom a ne da ignorise velikog igraca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija