• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2021

12:59

OBRADOVIĆ OPREZAN PRED MEČ SA CRNOGORCIMA! Nivo igre mora biti MAKAR MALO BOLJI!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ OPREZAN PRED MEČ SA CRNOGORCIMA! Nivo igre mora biti MAKAR MALO BOLJI!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da će crno-beli predstojećem meču protiv Studentskog centra prići da željom da nivo igre bude na "malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice" u ABA ligi

Utakmica Partizana i Studentskog centra na programu je sutra od 19.00 u Beogradskoj areni.

- Kao što sam već i govorio, svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt. Tako ćemo prići i utakmici protiv Studentskog centra, sa željom da nivo igre bude na makar malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice -rekao je Obradović, prenosi klub.

Foto: Starsportphoto

 

Crno-beli su novu sezonu u regionalnom takmičenju počeli sa dve pobede, dok je crnogorski tim upisao pobedu i poraz.

- Imali smo jednu veoma atipičnu sedmicu pred ovu utakmicu. Par igrača je imalo odredjene probleme, ali je dobra stvar da smo ipak održali nivo treninga na nivou na kom mislim da je potreban da bismo odigrali dobru utakmicu u subotu! Igramo protiv tima koji je odigrao zaista veoma dobru utakmicu protiv Zadra. Znamo i pretpostavljamo da možemo naći način da odigramo dobro i tu utakmicu- dodao je on.

Foto: kkpartizan.rs

 


Košarkaš Partizana Aleksa Avramović naveo je da je Studentski centar u prva dva kola pokazao dva lica.

- Protiv Zadra, kada su pobedili, igrali su dobro i organizovanu košarku, kada su prednjačili šuter Flečer Megi i Vinjales. S druge strane imamo i njihov prvi meč protiv Mege, gde je Mega izvršila pritisak i ukrala im dosta lopti, pretrčala ih i na kraju rutinski taj meč dobila! Mi se spremamo posle dve pobede iako nismo pokazali ni delić onoga što je naš maksimum. Uigravamo se, upoznajemo se i jedva čekamo da izađeemo pred navijače u subotu, da pobedimo- rekao je Avramović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31