• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

07:18

ZDJELAR BEZ DLAKE NA JEZIKU POSLE KRAHA: Moramo nešto da menjamo....

Starsportphoto©

Partizan

ZDJELAR BEZ DLAKE NA JEZIKU POSLE KRAHA: Moramo nešto da menjamo....

Podeli vest

Partizan je treću sezonu zaredom završio bez trofeja. Crvena zvezda je slavila u finalu Kupa Srbije 2:1 (1:0) i došla do duple krune, a Saša Zdjelar je jasno poručio da nešto mora da se menja

Takođe, Aleksandar Stanojević nije više trener Partizana! On je posle poraza u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde (2:1) obavestio igrače da da napušta Humsku uprkos tome što je u januaru produžio ugovor na dve i po godine.

Crvena zvezda je pobedila sa 2:1 i ostavila Partizan bez pehara u sezoni. Treću uzastopnu sezonu Partizan završava bez ijednog osvojenog trofeja!

U Partizanu žale za propuštenim šansam, a Saša Zdjelar poručuje da nešto mora da se menja. 

- Imali smo potpunu kontrolu, imali su fenomenalan gol, druga situacija, iz našeg napada smo primili gol, kontra, ne znam šta da kažem. Ostaje žal, čestitam Zvezdi na sezoni i ovom što su osvojili. Mi moramo da vidimo šta i kako dalje, moramo nešto da menjamo, to je definitivno - rekao je iskreno Saša Zdjelar posle meča.

Foto: Starsportphoto©

Saša Zdjelar iskren posle poraza

Oglasio se i Nemanja Stevanović posle poraza u finalu Kupa. 

- Teško je bilo šta reći, bili smo bolji mislim, dali smo maksimum, nismo zaslužili ovo, videli ste kako smo primili dva gola. Ali šta da radimo, to je život, glava gore, jako nam je teško svima, ali mi smo Partizan, institucija, mora glava gore i da damo više, izgleda 100 posto nije dovoljno, moramo 200 posto da damo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljuba

pre 1 godinu

Sta prica ovaj Zdjelar? Koja ste vi institucija, zaboravili ste kako izgleda I mesto i pehar kupa. Najbolje bi bilo da ko poslednji izadje iz kluba ugasi svetlo i stavi jedan debeo katanac.

Rale

pre 1 godinu

Mnogo pričaš i bez ikakvih argumenata. Navijač sam Crvene zvezde, ali moram da kažem da je Partizan imao sjajnu sezonu (98 bodova u Superligi, Finale kupa Srbije, uspesi na međunarodnoj sceni).To što nije osvojio nikakav trofej kriva je Crvena zvezda jer ima bolji tim. Ni Crvena zvezda se nije digla preko noći već njen uspon traje poslednjih pet godina. Pitanje je, kad će je i da li će je Partizan u neko razumno vreme stići i možda prestići? Pa zar Partizan nije cele sezone bio rame uz rame Crvenoj zvezdi i doneo veliki broj bodova za klupski rejting srpskog fudbala? Neka samo Partzizan nastavi da napreduje i kamo sreće da se još neka ekipa u srpskom fudbalu uzdigne (Vojvodina, Radnički Niš, ili neka treća ...) pa će biti dobro za sve. U takvoj situacij neće biti tragično biti vice šampion jer će i to mesto otvarati put ka Ligi šampiona. I na kraju ću reći da mi je žao što je Stanojević otišao iz srpskog fudbala jer je uradio mnogo toga za Partizan a još više za srpski fudbal.

nenad

pre 1 godinu

@ljuba, malo manje opijata. Sitnica fali, motkama najurirti Vucelica i njegovu bandu, koja je unistila klub.

Milan

pre 1 godinu

Прво промените управу, а онда сви напоље и прављење новог тима од младих и перспективних играча .

ratko

pre 1 godinu

kada vam ne bi toliko namestali naravno da bi bilo drugacije ,isti kakav direkor takva i liga sta drugo od lopine terzica ocekivati nego da krade ,zato i jeste pobegao u Crnu goru iz Srbije ,i treba da vas je sramota sto dozvoljavate da takav idiot pljuje po Piksiju al to je zvezda.i svi ste isti nerealni

Ljuba

pre 1 godinu

Partizan INSTITUCIJA? Sta prica ovaj ovek. Zaboravili kad su zadnji put osvojili neki trofej. Ta recenica je misleona imenica za njih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija