• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

20:12 >> 20:29

STANOJEVIĆ OPET O KRAĐI: BRUTALNO SMO POKRADENI, za KUP čestitam, imali su KATAIJA! Rešio sam ŠTA ĆU DALJE!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ OPET O KRAĐI: BRUTALNO SMO POKRADENI, za KUP čestitam, imali su KATAIJA! Rešio sam ŠTA ĆU DALJE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su na "Marakani" vodili bitku za trofej Kupa Srbije, a pobedila je ekipa Dejana Stankovića 2:1 (1:0)

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 26. Kup Srbije u klupskoj istoriji, a ujedno i duplu krunu nakon trijumfa u Superligi.

Nakon meča vidno neraspoložen je bio trener Partizana, Aleksandar Stanojević!

- Mislim da smo bili konkretniji, da ne kažem bolji! Opasniji po protivnički gol! Oni su imali Kataija koji je iz dve individualne situacije rešio utakmikcu! Mi nismo realizovali više prilika!

 

Foto: Starsportphoto

 

- Za Kup se slažem da su zasluženo osvojili, za šampionat se ne slažem jer smo brutalno pokradeni! Za ovo nemam zamerki! Kad vas neko pobedi mora da se čestita! 

Upitan je Stanojević da li ostaje na klupi Partizana!

- Da ne pričam sada! Ovo je spektakl, neću sada sebe da stavljam u prvi plan, pričaću večeras ili sutra sa ljudima iz kluba! Rešio sam u svojoj glavi šta i kako!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

NARIKAČA. DOKLE GOD TAKO PRIČAJU ISTO ĆE PROLAZITI. BILI BOLJI? DA JE IVANIĆ BIO MALO SKONCETRISANIJI MOGLI SMO IH NAPUNITI DO VRHA. OD TRI UTAKMICE U PRVENSTVU SU NAM UZELI DVA BODA MI NJIMA PET I ON PRIČA O NEKOJ KRAĐI. U KUPU SMO IM POKAZALI SAMO KO JE GAZDA.

VLADA 011

pre 1 godinu

Niko vam nije kriv Zvezda ima bolje igrace bolja je selekcija i vise se ulaze u igrace.Vama najskuplji igrac Lazar Markovic celu sezonu nista nije pokazao da ne pricamo da go nije dao. Tako da Stanoje ne krivi nikoga kriv si ti kao i igraci koje si vodio. Hteo ili ne moras da lriznas da je Crvena Zvezda daleko ispred i organizovano i igracki

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija