• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2022

12:55

CRNO-BELI ŽALE ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA, ali NAJVAŽNIJE je da nisu izgubili!

Starsportphoto©

Partizan

CRNO-BELI ŽALE ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA, ali NAJVAŽNIJE je da nisu izgubili!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Hamidu Traore ističe da je od najveće važnosti što crno-beli nisu poraženi u drugom kolu Lige konferencija na domaćem terenu od Nice

Uspeo je Partizan da stigne do ogromnog boda protiv Nice u drugom kolu Lige konferencija. Iako je francuski tim bio izraziti favorit pred duel u Humskoj, crno-beli su golom Fuseni Dijabatea sredinom drugog poluvrema ostali neporaženi. 

Fudbaler Partizana Hamidu Traore ističe da je najvažnije što crno-beli nisu poraženi na domaćem terenu uprkos lošem startu utakmice u Humskoj. Podsećamo, Nica je povela posle samo 100 sekundi golom Džoa Brajana. 

- Nažalost smo primili gol na samom početku, ali sve vreme smo dobro igrali. U drugom poluvremenu smo dali gol I nastavili da igramo dobro. Važno je da nismo izgubili I sada se okrećemo drugim utakmicama - rekao je Traore nakon utakmice. 

Foto: Starsportphoto©

Nakon dva odigrana kola u Ligi konferencija Partizan i Nica imaju po dva boda. Crno-beli su u prvoj utakmici sa igračem manje remizirali sa Slovackom (3:3), dok je Nica na svom terenu podelila bodove sa Kelnom. 

U narednom kolu Partizan ide na megdan Kelnu, nakon toga Jarčevi gostuju u Humskoj. Sa druge strane, Nici sleduje dvomeč sa Slovackim nakon čega bi mnoge stvari u grupi D mogle da budu poznate. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Žaliće još mnogo puta jel treneri veze nemaju. Imaju, samo jednog, "strelca" kome se klanjaju a on totalno nesposobna, jel od 10 stopostotnih šansi jedva iskoristi dve, iako ceo tim radi za njega nažalost pogrešno. On može dati gol Mladosti, Radniku, radničkom pa mi sad kažite u kojoj je to važnoj utakmici on dao glo, jel dao u derbiju??? Ovi jadnici vučelić i vazura prodali Milovanovića koji je i po kvalitetu i po godinama daleko prespektivniji špic od ovog zardjalog Rikarda. Setitee se tako je u Partizanu bilo i sa Vlahovićem koji kao i Milovanović nije dobio nikakvu šansu a onda kod trenera koji znaju svoj posao OTIŠAO U ZVEZDE, tako da Partizanu niko nije kriv što ime nepismene funkcionere i posebno trenere.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija